Incidència del servei de Rodalies Renfe i la seva afectació a la comunitat universitària

TrenRENFE

La incidència que afecta aquests dies el servei de Rodalies de Renfe impacta sobre la comunitat universitària que es desplaça amb aquest transport fins el campus. La línia més afectada és la R7 Fabra i Puig-Cerdanyola Universitat. El servei d’autobús entre Barcelona i el campus (línia E3) s’ha reforçat amb expedicions extra per poder fer front a l’increment de la demanda.

14/05/2024

El servei de Rodalies de Renfe s’ha vist afectat aquests dies per una incidència que ha alterat els serveis, en major o menor grau, depenent de les línies. 

Pel que fa a les línies que connecten el territori amb el Campus de la UAB, la més afectada és la línia R7. Fabra i Puig-Cerdanyola Universitat. Aquesta línia, hores d’ara, no funciona. El desplaçament entre Fabra i Puig i Cerdanyola del Vallès es fa amb els trens de la R4. 

I el desplaçament entre Cerdanyola i Cerdanyola Universitat es fa amb autobús. El recorregut és el següent:

Cerdanyola (Avda. Primavera, 9)-Campus (Eix Central Sud)-Estació Cerdanyola Universitat-Cerdanyola (Avda. Primavera, 9)

Els autobusos surten de Cerdanyola cada 30 minuts, a les hores en punt i les hores i 30 minuts, des de les  6:30 fins les 22:30.

De tornada, els autobusos surten surt de l’Eix Central Sud cada 30 minuts, a les hores en punt i les hores i 30 minuts, entre les 7:00 i les 22:30.

Per la seva banda, la línia R8-Granollers-Martorell, funciona amb total normalitat.

Tanmateix, segons ens informa la Generalitat, el servei d’autobús entre Barcelona i el Campus (línia E3) s’ha vist reforçat amb expedicions extres per poder fer front a l’increment de la demanda derivat de l’afectació al servei de Rodalies.