Guanyadora del sorteig de l'Enquesta de Mobilitat UAB 2019

IMG guanyadora sorteig EHMUAB19
LET 3 - Participació (PMUAB 2018-24)

04/09/2019

La MARINA BURGAYA, estudiant de veterinària de la UAB, ha estat la guanyadora de la targeta regal Amazon de 300€, en el marc del sorteig que s'ha fet entre els i les participants de l'Enquesta d'Hàbits de la Mobilitat UAB 2019.

l'Enquesta (EHMUAB19), realitzada durant els mesos d'abril i maig de 2019, és la desena d'una sèrie començada el 2001 amb l'objectu de conèixer les necessitats, percepcions i valoracions dels i les membres de la comunitat universitària respecte l'accessibilitat del campus i la seva evolució al llarg del temps. 

Els resultats de l'EHMUAB ens permeten tenir una fotografia molt aproximada de les necessitats de les persones usuàries, que venen habitualment al Campus, i ajustar les polítiques d'actuació per a aconseguir un model de mobilitat més sostenible, eficient, segur i equitatiu. 

El sorteig de la targeta regal Amazon ha estat possible gràcies al patrocini de l'enquesta per part d'Autocares R. Font, empresa concessionària del servei d'autobús de la UAB, com a part dels seus compromisos en la promoció del transport públic col·lectiu del Campus. 

Aprofitem l'avinentesa per a agrair a totes les persones participants la seva valuosa col·laboració.