Guanyadora del Repte "30 dies en Bici" Abril 2022

Banner_RepteCiclogreen2022

BiciUAB - Foment dels desplaçaments en bici al campus de la UAB

24/05/2022El 10 de maig va finalitzar el Repte “30 dies en bici". Durant aquest mes hi ha hagut un total de 17 persones participants; pedalant, amb força assiduïtat, per a arribar al campus de la UAB.
 
Entre tots/es s’ha fet un total de
1.115 km, el que significa un estalvi d’uns 283 kg de CO2  respecte de si aquests desplaçaments s’haguessin fet en cotxe. Sense comptar altres estalvis per a la societat com espai a les carreteres i aparcaments, sorolls, risc d’accidents, etc. i estalvis personal en combustible, en energia a les congestions o manteniments, entre altres. A més, de salut!
 
L’objectiu del repte era incentivar els desplaçaments en bicicleta entre la comunitat universitària i premiar aquelles persones usuàries que es desplacen de forma sostenible. Malauradament, no es pot premiar a totes les persones com ens agradaria. Per això, i per poder repartir les possibilitats de guanyar, des de Ciclogreen se sortejava els 3 premis entre les persones participants que superaven el repte.
 
Una de les guanyadores d'aquesta edició ha estat la Sofia Berbel. Una companya de la UAB. 
 
Aquests reptes formen part del Servei BiciUAB i s'emmarquen en el Pla de Mobilitat de la UAB per al foment dels desplaçaments en bici per a accedir al Campus. Concretament, aquest any, el repte s'emmarcava en la celebració del Campus Saludable i Sostenible de la UAB 2022