Estudiants del Màster en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària visiten Hostelco i Alimentària

Visita d'estudis a Alimentària i Hostelco 2018
Una trentena d'estudiants del Màster en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària de l'Escola van realitzar una visita a les Fires Hostelco i Alimentària, el passat dimecres 18 d'abril, per conèixer les novetats en matèria de seguretat i qualitat dels productes de la indústria alimentària.

27/04/2018

Les Fires Hostelco i Alimentària es van celebrar conjuntament a Fira de Barcelona del 16 al 19 d'abril, al recinte firal de Gran Via, aprofitant les sinèrgies d'ambdues i les interrelacions entre la restauració i la indústria alimentària.

Aquesta era una cita ineludible per a la trentena d'estudiants del Màster en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral, que hi van assistir, el passat dimecres 18 d'abril, per conèixer les noves tendències i novetats en matèria de seguretat alimentària i qualitat dels productes que s'exposaven en aquest esdeveniment.

Enguany, els productes "eco, bio i sense" van ser els protagonistes entre els expositors que van presentar les seves elaboracions, ja que estan en apogeu degut a un canvi d'hàbits de consum de la població, que aposta per una vida més saludable i sana, i en consumir, productes d'aquesta índole.

En aquest sentit, moltes empreses mostraven tots els seus processos de producció, per ensenyar que s'havia cercat que l'agricultura fos ecològica, o que les bones condicions de vida dels animals i la seva alimentació també tenien un orígen ecològic, per poder oferir una major qualitat en els productes que elaboraven i comercialitzaven.

La innocuïtat alimentària i la traçabilitat van ser alguns aspectes que els estudiants van poder preguntar als expositors per conèixer com s'havien portat a terme per prevenir riscos per al consumidor, i garantir la qualitat dels productes.

La indústria alimentaria és el principal sector industrial de Catalunya en quant a vendes netes i com a generador de llocs de treball, fent que 67000 persones hi treballin en aquest àmbit econòmic.