Envia la teva candidatura al IX Premi CIEU-FEiE 2021 a la persona més emprenedora

Convocatòria del IX Premi CIEU-FEiE 2021 a la persona més emprenedora

L’objectiu del Premi anual del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) - Facultat d'Economia i Empresa (FEiE) és reconèixer a aquelles persones amb esperit emprenedor i iniciatives innovadores. Les candidatures es poden presentar fins al 30 d'abril.

12/04/2021

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB ha convocat la IX edició del Premi CIEU-FEiE 2021 “a la persona més emprenedora”.

Aquest premi té com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor i la innovació entre la comunitat universitària. Poden participar-hi els estudiants de FUABFormació (Escola de Turisme i Direcció Hotelera, Escola de Prevenció i Seguretat Integral, i Escola d’Arxivística i Gestió Documental), els estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa, i tota la resta d’estudiants i exestudiants de la UAB.

El jurat valorarà aspectes com l’esperit i la iniciativa emprenedora, accions emprenedores o intraemprenedores dutes a terme, originalitat i grau d’innovació de les accions, viabilitat dels projectes emprenedors o la trajectòria emprenedora.

Les persones interessades a presentar la seva candidatura hauran d’enviar un correu, com a màxim fins al 30 d’abril, a cieu.fuab@uab.cat (assumpte: “Participació “IX Premi CIEU-FEiE 2021 a la persona més emprenedora”) explicant quins criteris els fan mereixedors del reconeixement, adjuntant un currículum i una carta de recomanació. Consulta més detalls a les bases de la convocatòria.

El premi consisteix en un certificat que acredita al guanyador/a del Premi, l’assessorament gratuït per part del CIEU, i una dotació econòmica de 250 euros per a cada categoria:

  • Categoria Direcció Hotelera
  • Categoria EPSI
  • Categoria ESAGED
  • Categoria Turisme
  • Categoria Facultat d’Economia i Empresa
  • Categoria general UAB
  • Categoria Alumni “Impacte social i sostenibilitat”


L’acte de lliurament del premi es farà via online el dimecres 12 de maig de 2021, a les 12:30 hores, a través de la plataforma Microsoft Teams, a aquest enllaç.