Enquesta Hàbits Mobilitat UAB 2019

Imatge_noticia_EHMUAB19_180319

Línia Estratègica Específica (LET3) "Participació" del Pla de Mobilitat de la UAB 2018-24.

18/03/2019
Omple l'Enquesta de Mobilitat de la UAB i participa en el sorteig d'una targeta regal La Maquinisa de 300€!
La Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat de la UAB (UPGM) està treballant per a millorar l'accessibilitat al Campus de Bellaterra*. En aquest sentit, és molt important conèixer com hi arribem i quines dificultats tenim.

Per això, et demanem que dediquis uns minuts a respondre l'enquesta de mobilitat de la UAB.

Les persones que participin en aquesta enquesta podran entrar al sorteig d'una targeta regal La Maquinista per un valor de 300€**.

L'enquesta té una durada d'entre 5 i 10 minuts. Intenta completar l'enquesta sencera. Pots sortir i tornar a entrar al qüestionari en qualsevol moment per a continuar l'enquesta en el punt on l'havies deixat. Si ho desitges, també pots contestar-la des del telèfon mòbil o la tablet.
Per a respondre l'enquesta
FES CLIC AQUÍ.

Per a qualsevol dubte pots dirigir-te a
gemott@uab.cat
*Aquesta enquesta està destinada únicament a les persones usuàries del Campus de Bellaterra de la UAB.

**Les persones que vulguin entrar al sorteig, hauran de facilitar el seu correu electrònic al final del qüestionari. El sorteig tindrà lloc un cop finalitzada l'enquesta, aproximadament durant la segona quinzena de juny. El resultat del sorteig es comunicarà personalment a la persona afortunada.
PROTECCIÓ DE DADES:
Les teves dades seran tractades amb la finalitat de planificar i gestionar la mobilitat del Campus de Bellaterra de la UAB. El tractament de les teves dades no comporta decisions automatitzades, ni l'elaboració de perfils amb finalitats predictives, de preferències personals, comportaments o actituds. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat enviant la teva sol·licitud a la unitat responsable del tractament a l'adreça
mobilitat@uab.cat

Pots obtenir més informació addicional i detallada del tractament de les teves dades personals fent clic aquí.
 

Per altre banda, l'equip investigador es compromet, seguint el codi internacional CCI/ESOMAR, per a la pràctica del a investigació social i de mercat, que tota la informació facilitada, a través del qüestionari, serà tractada amb la finalitat estadística i que es respectarà, en tot moment, l'estrictre anonimat de les persones enquestades.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies