El professor de l'Escola d'Enginyeria Sergi Robles guanya el III Premi a l'Excel·lència Docent

El professor de l'Escola d'Enginyeria Sergi Robles.

Sergi Robles, professor del Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions, ha estat el guanyador de l’edició 2021 del Premi a l’Excel·lència Docent promogut per la UAB. Aquest ha estat un reconeixement a la seva activitat docent com a professor per la seva capacitat per impulsar la innovació i la millora constant.

19/03/2021

La III edició del Premi a l’Excel·lència Docent, adreçat a tot el professorat de la UAB amb més de 10 anys de dedicació, ha tingut com a guanyador al professor del Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions Sergi Robles. La candidatura ha tingut el suport de la Junta Permanent de l’Escola d’Enginyeria.

El premi té una dotació econòmica de 5.000€ repartits en dos anys que es destinaran a la millora de la docència. D’aquesta manera, es reconeix la seva trajectòria professional i la seva capacitat de treball i lideratge en l'àmbit de la innovació docent. El rector de la UAB, Javier Lafuente, lliurarà el premi en el marc de la Jornada d’Innovació Docent de la Universitat el proper 28 de maig, on els assistents tindran l’oportunitat de rebre una lliçó magistral per part de Robles. A més, serà una de les candidatures que es presentin a les distincions Vicens Vives promogudes per la Generalitat de Catalunya.

Més informació: III Premi a l'excel·lència docent 2021

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat
 

Notícies relacionades

Noves places de voluntariat a diversos programes de la FAS

Noves places de voluntariat d'acció social

La Fundació Autònoma Solidarà (FAS) obre noves places per fer voluntariat en els programes de Justícia, CROMA 2.0 i en el programa d’Acollida a persones en situació de cerca de refugi.
 

Totes les notícies