El 15 de març, noves «activitats de campus» a la UAB

Campus UAB

El 15 de març, de 13 a 15 h, tindran lloc les «activitats de campus», organitzades per les facultats i l’Escola de la UAB. Es tracta d’activitats de caràcter cultural, de participació o complementàries a les acadèmiques (xerrades, jornades, conferències, taules rodones, actes institucionals singulars, etc.).

09/03/2023

La propera franja d’Activitats Campus prevista al calendari acadèmic del curs 2022-2023 és el dimecres 15 de març de 2023, de 13 h a 15 h.

Es tracta d’una iniciativa que va començar el curs 2018-2019, a proposta de l’Equip de Govern de la UAB i amb el consens de les facultats. Durant aquesta franja horària se suspèn la docència per facilitar que les facultats i els col·lectius d’estudiants puguin organitzar activitats no acadèmiques, i treure així més profit de la concentració de coneixement divers que té lloc a la Universitat, especialment després de la desaparició de les antigues assignatures de campus amb el pla Bolonya. També es pretén incentivar l’organització d’activitats i alhora facilitar la relació entre l’alumnat de la UAB.

 

Les activitats previstes són les següents:
 

Títol: «Xerrada amb testimonis per comprendre millor el trastorn de l'espectre autista»

Lloc: sala polivalent de l’edifici l’Àgora (plaça Cívica)

Resum: sessió per conscienciar a l’alumnat de la UAB sobre les dificultats amb les quals es troben els estudiants amb TEA a la Universitat i, fomentar la comprensió i la col·laboració dels companys i companyes de la facultat i/o centre.

Informació i inscripcions: aquí

 

Títol: «Winterreise de Schubert amb Miquel Desclot»

Lloc: auditori, Facultat de Filosofia i Lletres.

Resum: Winterreise de Schubert, una de les obres cabdals del romanticisme, de la mà d’un dels grans poetes i traductors, Miquel Desclot, acompanyat pel baríton Ferran Albrich i pel pianista Eudald Buch.

Informació i inscripcions: aquí

 

Títol: «Us donem la benvinguda a la professió»

Lloc: sala d'actes, Facultat de Veterinària.

Resum: jornada formativa a l'alumnat de 5è de Veterinària, organitzada pel Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

Informació i inscripcions: aquí

 

Títol: «Prepara't per certificar un nivell d'anglès»

Lloc: aula 212 (B7/034), Facultat de Filosofia i Lletres.

Resum: en aquesta sessió s'informarà de com completar un nivell de llengua anglesa i obtenir el títol: quina és la dinàmica dels cursos i quins tipus d'activitats s'hi treballen.

Informació i inscripcions: aquí