Coneix totes les especialitzacions que pots cursar al febrer 2021

Inici cursos d'especialització al febrer de 2021

Ja et pots inscriure als cursos i itineraris formatius que l’Escola iniciarà al mes de febrer, entre els quals hi ha especialitzacions com la gestió d’informació industrial, la normativa ISO, la comunicació als arxius, la protecció de dades i la transparència, o la gestió d’arxius empresarials.

13/01/2021

L’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents començarà durant el mes de febrer noves edicions dels cursos d’especialització en línia que ofereix.

Una de les formacions més noves és el Curs Online en Comunicació en els Arxius. L’Storytelling com a Estratègia, que permetrà als estudiants obtenir eines i estratègies per a la difusió del patrimoni documental.

Al febrer, també s’iniciarà l’itinerari formatiu sobre implantació, auditoria i certificació de sistemes de gestió documental, amb el primer curs en línia Implantació de Sistemes de Gestió per als Documents segons la norma ISO 30300/30301. L’itinerari segueix amb el Curs Online en Auditoria en Sistemes de Gestió per als Documents segons la norma ISO 30301, que comença a l’abril.

També es donarà inici al Curs Online en Protecció de Dades i Transparència. El Límit dels Dos Drets, que permet exercir professionalment com a Delegat/da de Protecció de Dades. Les persones interessades en aquest curs podran resoldre dubtes durant la sessió online "La transparència i la protecció de dades. com armonitzar ambdós drets?" del 25 de febrer.

Una altra formació que també comença al febrer és el Curs Online en Gestió de Documents i Arxius a l’Empresa, que capacita a personal tècnic i administratiu per a la producció, gestió i tractament dels documents per millorar-ne la tramitació i qualitat.

L’Escola crea un curs d’especialització en línia

Aquest febrer de 2021, l’Escola estrenarà la primera edició del Curs Online en Document Controller: Gestor d’informació industrial, que té per objectiu formar als professionals que coordinen la informació dels diferents departaments o equips d’una organització industrial per afavorir la traçabilitat de les accions.

Tots els cursos ja tenen el període de matrícula obert. Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte a través de: formacio.continuada.fuab@uab.cat.