Avís de convocatòria de vaga

Imatge_noti_151019_AfectacionsRenfe

Amb motiu de la convocatòria de vaga general del dia 18 d'octubre, Rodalies de Catalunya prestarà el seu servei en un 33% durant tota la jornada, segons els serveis mínims establerts pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. 

15/10/2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha establert el dispositiu de serveis mínims de Rodalies de Catalunya, operats per Renfe, per la jornada de vaga gneral a Catalunya del proper divendres 18 d'octubre de 2019 (de 00:00h. a 24:00h.). 

Durant tota la jornada de vaga es prestarà el servei d'un dia laborable en un 33%. 

Les persones usuàries poden consultar aquesta informació a les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com, app's de Rodalies de Catalunya i Renfe Cercanías i al telèfon 900 41 00 41. 


CANVIS I REEMBORSAMENT DE BITLLETS
Les mesures de postvenda aplicables als abonaments dels serveis de Rodalies de Barcelona afectats són els següents:

- Per a les persones viatgeres amb Abonament Mensuals o Trimestral que ho sol·licitin, es realitzarà un abonament Mensual/Trimestral Parcial (Clau 053 VISIR), que ampliï per un dia la validesa de l'abonament vigent per dia de vaga. 

- En el cas d'Abonaments de 10 viatges (Bono10/Bono Exprés) que hagin estat validats amb renúncia de la persona usuària a la seva opció de viatge, sol·licitant-ho en l'estació d'origen, es realitzarà un títol parcial, augmentant un viatge per dia de vaga el saldo de l'abonament. 

Qualsevol situaicó particular diferent de les exposades, es tramitarà mitjançant queixa a través dels canals habituals: llibre de reclamacions, www.rodaliesdecatalunya.cat (formulari CQS d'Atenció al Client) i telèfon 900 41 00 41. 

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies