Acte d'entrega del IX Premi CIEU-FEiE 2021 a la persona més emprenedora, en format virtual

Premi Persona Emprenedora

El premi és un reconeixement a la trajectòria i iniciatives emprenedores de l’alumnat i membres de la comunitat universitària de la UAB. Durant l’esdeveniment, que serà el 12 de maig i es farà a través de Teams, s’oferirà una ponència per part de Jordi Gusi, cofundador de la consultora Tandem Social. 

27/04/2021

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) de la UAB ha organitzat, el dimecres 12 de maig, de 12:30 a 14h, l’acte d’entrega del IX Premi CIEU-FEiE 2021 a la persona més emprenedora, que enguany es farà en format virtual.

Aquest premi reconeix els esforços i iniciatives emprenedores dutes a terme per part de l'alumnat i membres de la comunitat universitària de la UAB. 

L’esdeveniment estarà presidit per Anabel Galán, vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat, i Hector Sala, degà de la Facultat d’Economia i Empresa. L’acte serà conduït per David Urbano, membre honorari i fundador del CIEU.

A continuació, hi haurà una conferència per part de Jordi Gusi, cofundador de Tandem Social, una cooperativa dedicada a la consultoria estratègica per a empreses i projectes socials, amb l’objectiu de transformar i aconseguir un impacte social, equitat col·lectiva i sostenibilitat mediambiental.  

Andreu Turró, director del CIEU, serà la persona encarregada d’anunciar les persones guanyadores del IX Premi CIEU-FEiE, que es reparteixen en set categories diferents: estudiants de FUABformació (que inclou l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral, i l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents), estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa, estudiants de la UAB, i el col·lectiu Alumni. 

El jurat escull a les persones guanyadores segons l’esperit i iniciativa emprenedora, les accions emprenedores dutes a terme, l’originalitat i el grau d’innovació de les accions, i la viabilitat a mitjà i llarg termini dels projectes.

L’acte és obert a tothom i es podrà seguir a través d’aquest enllaç.