Activitats de Formació i Divulgació

Presentació

Activitats de Formació i Divulgació

L'Escola organitza una sèrie d'activitats de formació i divulgació per a estudiants i professionals de l'àmbit de la Prevenció i Seguretat per conèixer i analitzar els nous reptes i les darreres tendències del Sector.

Aquestes activitats abarquen tant seminaris online (o també coneguts com a "webinars"),  com jornades tècniques i taules rodones de debat, ponències amb experts dels diferents camps de la Prevenció i Seguretat, i cursos intensius internacionals vinculats amb la xarxa d'Univestitats europees, CONRIS, en què l'EPSI hi forma part, i ha estat l'amfitriona i la principal organizadora d'algunes de les seves formacions.

Per la Directora de l'Escola, Montserrat Iglesias-Lucía, aquests esdeveniments que es porten a terme estan molt vinculats amb una de les finalitats bàsiques de la Universitat: "fer reflexionar i crear la capacitat d'anàlisi crítica dels estudiants, perquè aquests es puguin qüestionar el sistema, en aquest cas, de la Prevenció i Seguretat Integral, i millorar la societat amb esperit crític i constructiu".

En aquestes pàgines, podreu conèixer les activitats d'intercanvi de coneixement que s'impulsen des de l'Escola amb aquesta finalitat. 

Jornades de debatPresentació de la campanya 'Stop Killer Robots'