Nou Llaç web El Consell del Departament va aprovar posar un llaç groc a la pàgina web El Consell del Departament de Matemàtiques reunit el 23 de gener de 2019 va aprovar, per àmplia majoria, posar un llaç groc a la pàgina web del Departament. [+]
Formula El Departament de Matemàtiques convoca una plaça d'investigador postdoctoral de l'ambit de Matemàtica Aplicada

El departament convoca una plaça d'investigador postdoctoral amb finançament específic de l'àmbit de Matemàtica Aplicada, amb caràcter temporal i contractació de 12 mesos.

[+]
Damian Dabrowski premi Vicent Caselles Damian Dabrowski, premi Vicent Caselles

Damian M. Dabrowski ha estat reconegut amb el premi Vicent Caselles per la seva tesi, feta al Departament de Matemàtiques de la UAB, dirigida per Xavier Tolsa i llegida el 2021.

[+]
Imatge Donaire Juan Jesús Donaire, nou degà de la Facultat de Ciències

El Dr. Juan Jesús Donaire Benito, professor del Departament de Matemàtiques de la Facultat de Ciències, ha estat elegit degà de la Facultat de Ciències en la Junta de Facultat Extraordinària celebrada a tal efecte el 3 de juny de 2022. El nou degà prendrà possessió del càrrec el proper 1 de setembre de 2022 i comptarà en el seu equip amb na Natàlia Castellana Vila, na Eva Maria Pellicer Vilà, en Ramon Alibés Arqués i en Lluis Casas Duocastella.

[+]
Formula El Departament de Matemàtiques convoca una plaça de professor agregat dins l'area d'Anàlisi Matemàtica

Convocatòria de places d’agregat o agregada en règim de contracte laboral.

[+]
Imatge Planter 2022 13è concurs de Planter de Sondeigs i Experiments

Convocat el "Planter de Sondeigs i Experiments" en col·laboració amb: Departament d’Estadística i Investigació Operativa de la UPC, Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística de la UB, Departament d’Econometria, Estadística i Economia Aplicada de la UB, Departament de Matemàtiques de la UAB, Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT), Servei d’Estadística de la UAB, Societat Catalana d’Estadística, Societat Catalana de Matemàtiques.

[+]
 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona