Nou Llaç web El Consell del Departament va aprovar posar un llaç groc a la pàgina web El Consell del Departament de Matemàtiques reunit el 23 de gener de 2019 va aprovar, per àmplia majoria, posar un llaç groc a la pàgina web del Departament. [+]
Imatge Ivan Sanchez Defensa Tesi Doctoral: Iván Sánchez Sánchez

El proper 21 de setembre de 2021 el doctorand Iván Sánchez Sánchez defensarà la seva tesi doctoral titulada: Limit cycles and critical periods for some polynomial differential equations.

[+]
Imatge Requalificacio UAB Convocatòria de requalificació UAB

Convocatòria d'Ajuts per a la requalificació del sistema universitari espanyol 2021-2023.

[+]
Imatge estudiants Amb un 13'566, Física i Matemàtiques torna a tenir la nota de tall més alta de Catalunya

Trenta-nou titulacions de la UAB han tingut una nota de tall per sobre dels deu punts en la primera assignació de places per al curs 2021-2022. Entre elles, deu han superat els dotze punts; i una en concret, el doble grau de Física i Matemàtiques, ha assolit la nota de tall més alta de Catalunya, un 13,566.

[+]
UCI Un nou model matemàtic avalua el risc de morir dels pacients de les UCIs

Un equip de recerca del Departament de Matemàtiques de la UAB en col·laboració amb l’Hospital de Mataró ha desenvolupat un model predictiu basat en intel·ligència artificial que avalua el risc de morir dels pacients ingressats a la UCI a partir de les seves característiques. El model millorarà la qualitat de l’atenció en cures intensives.

[+]
play play
Dissabte de les Matemàtiques 2015
 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona