Nou Llaç web El Consell del Departament va aprovar posar un llaç groc a la pàgina web El Consell del Departament de Matemàtiques reunit el 23 de gener de 2019 va aprovar, per àmplia majoria, posar un llaç groc a la pàgina web del Departament. [+]
Armengol Gasull premi Sema Armengol Gasull rep el premi al millor article SeMA.

La Societat Espanyola de Matemàtica Aplicada li ha concedit el premi al millor article de l'any publicat a la revista SeMA Journal.

 

[+]
Imatge Nota de Tall El Grau de Física + Grau de Matemàtiques de la UAB obté un cop més la nota de tall més alta de Catalunya

La doble titulació de Física i Matemàtiques de la UAB ha obtingut una nota de tall de 13,536 punts sobre 14. Un any més, és la nota d'accés més alta del sistema universitari català, una fita que aquest doble grau ha assolit de manera ininterrompuda des de l'any 2012.

 

[+]
Imatge JCR2018 Factor d'impacte 2021

Publicacions Matemàtiques ha obtingut un factor d'impacte 1.475, que la situa en la posició 72 (Q1) de 332 revistes de matemàtiques, segons l'edició del JCR 2021 (Web of Science).

[+]
Medalla Fields 2022 Medalles Fields 2022

La Unió Matemàtica Internacional ha atorgat les medalles Fields 2022 als matemàtics Hugo Duminil-Copin, June Huh, James Maynard i Maryna Viazovska.

[+]
Damian Dabrowski premi Vicent Caselles Damian Dabrowski, premi Vicent Caselles

Damian M. Dabrowski ha estat reconegut amb el premi Vicent Caselles per la seva tesi, feta al Departament de Matemàtiques de la UAB, dirigida per Xavier Tolsa i llegida el 2021.

[+]
Imatge Donaire Juan Jesús Donaire, nou degà de la Facultat de Ciències

El Dr. Juan Jesús Donaire Benito, professor del Departament de Matemàtiques de la Facultat de Ciències, ha estat elegit degà de la Facultat de Ciències en la Junta de Facultat Extraordinària celebrada a tal efecte el 3 de juny de 2022. El nou degà prendrà possessió del càrrec el proper 1 de setembre de 2022 i comptarà en el seu equip amb na Natàlia Castellana Vila, na Eva Maria Pellicer Vilà, en Ramon Alibés Arqués i en Lluis Casas Duocastella.

[+]
 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona