Nou Llaç web El Consell del Departament va aprovar posar un llaç groc a la pàgina web El Consell del Departament de Matemàtiques reunit el 23 de gener de 2019 va aprovar, per àmplia majoria, posar un llaç groc a la pàgina web del Departament. [+]
Imatge Requalificacio UAB Convocatòria de requalificació UAB

Convocatòria d'Ajuts per a la requalificació del sistema universitari espanyol 2021-2023.

[+]
Imatge estudiants Amb un 13'566, Física i Matemàtiques torna a tenir la nota de tall més alta de Catalunya

Trenta-nou titulacions de la UAB han tingut una nota de tall per sobre dels deu punts en la primera assignació de places per al curs 2021-2022. Entre elles, deu han superat els dotze punts; i una en concret, el doble grau de Física i Matemàtiques, ha assolit la nota de tall més alta de Catalunya, un 13,566.

[+]
UCI Un nou model matemàtic avalua el risc de morir dels pacients de les UCIs

Un equip de recerca del Departament de Matemàtiques de la UAB en col·laboració amb l’Hospital de Mataró ha desenvolupat un model predictiu basat en intel·ligència artificial que avalua el risc de morir dels pacients ingressats a la UCI a partir de les seves característiques. El model millorarà la qualitat de l’atenció en cures intensives.

[+]
Exposició Florence Nightingale Desentortolligant dades de recompte sobre violència de gènere sub-registrades i correlacionades en el temps

Investigadors del Departament i de la universitat de British Columbia desenvolupen eines estadístiques per a detectar la violència de gènere no denunciada.

[+]
play play
Dissabte de les Matemàtiques 2015
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona