Nou Llaç web El Consell del Departament va aprovar posar un llaç groc a la pàgina web El Consell del Departament de Matemàtiques reunit el 23 de gener de 2019 va aprovar, per àmplia majoria, posar un llaç groc a la pàgina web del Departament. [+]
Colloqui El Col·loqui del Departament de Matemàtiques, novembre 2022

El dimecres 30 de novembre tindrà lloc el Col·loqui del Departament de Matemàtiques titulat: Teoria de regularitat per a EDPs i problemes de frontera lliure, a càrrec de Xavier Ros Oton (ICREA i Universitat de Barcelona).

[+]
Armengol Gasull premi Sema Armengol Gasull rep el premi al millor article SeMA.

La Societat Espanyola de Matemàtica Aplicada li ha concedit el premi al millor article de l'any publicat a la revista SeMA Journal.

 

[+]
Imatge Nota de Tall El Grau de Física + Grau de Matemàtiques de la UAB obté un cop més la nota de tall més alta de Catalunya

La doble titulació de Física i Matemàtiques de la UAB ha obtingut una nota de tall de 13,536 punts sobre 14. Un any més, és la nota d'accés més alta del sistema universitari català, una fita que aquest doble grau ha assolit de manera ininterrompuda des de l'any 2012.

 

[+]
Imatge JCR2018 Factor d'impacte 2021

Publicacions Matemàtiques ha obtingut un factor d'impacte 1.475, que la situa en la posició 72 (Q1) de 332 revistes de matemàtiques, segons l'edició del JCR 2021 (Web of Science).

[+]
 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona