Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Noves places de pràctiques a la Delegació del Govern a Brussel·les entre setembre i desembre de 2024

06 juny 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Les estades de pràctiques podran ser curriculars o extracurriculars. Els estudis requerits són de Dret i/o Economia, Relacions Internacionals, Ciències Polítiques i de l'Administració, Comunicació Internacional o Publicitat i Relacions Públiques. Sol·licituds fins el 16 de juny.

Oportunitats professionals en institucions a la Unió Europea

La Delegació del Govern davant la UE (DGUE) ofereix tres places de pràctiques pel primer semestre del curs 2024-2025 adreçades a estudiants de Dret i/o Economia, Relacions Internacionals, Ciències Polítiques i de l'Administració, Comunicació Internacional o Publicitat i Relacions Públiques. Les estades es desenvoluparan presencialment a la Delegació de Brussel·les.

Les persones interessades hauran d’enviar el seu CV i una carta de motivació a rrhh.ue.exi@gencat.cat fins el 16 de juny.

Consulta la convocatòria

També es recomana que l'alumnat interessat es posi en contacte amb la seva Facultat o amb el servei de Gestió d'Intercanvis de la Universitat per saber quin tipus de pràctiques pot realitzar en el marc dels seus estudis (curriculars o extracurriculars) i, en cas de resultar seleccionat/da i si s’escau, s'informi per fer la sol·licitud de beca en el marc del programa Erasmus+ Pràctiques.

Les pràctiques en delegacions del Govern de Catalunya a l’estranger s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.

Dins de