Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Nova edició dels ajuts Crea Feina per a la contractació

03 juny 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Barcelona Activa posa en marxa la convocatòria de Crea Feina 2024 per fomentar la contractació de joves i professionals amb titulació de doctorat.

Programa Crea Feina

El programa Crea feina Barcelona estrena una nova edició amb ajuts de fins a 15.000 euros per fomentar la contractació. La convocatòria se centra a impulsar el talent juvenil i la competitivitat de les empreses de la ciutat i s’hi destinarà un total de 2 milions d’euros.  

Les subvencions s’impulsen amb l’objectiu que pugui afavorir la contractació indefinida d’unes 235 persones. Finançaran la incorporació de persones joves menors de 30 anys i de personal amb titulació de doctorat i estaran obertes fins al 31 d’octubre.  

La línia de Crea feina Joves ofereix ajuts de fins a 8.000 euros per a cada empresa que contracti persones menors de 30 anys. Amb la voluntat d’impulsar l’ocupació de qualitat a la ciutat, cada empresa podrà rebre un màxim de 3 subvencions i els ajuts s’atorgaran en funció de les següents característiques: 

  • 8.000 € per a la contractació de persones en situació vulnerable o en risc d’exclusió amb contracte indefinit i a jornada completa. Entre 2.000 i 6.000 euros si es tracta d’una jornada parcial. 

  • 6.000 € per a les empreses que incorporin joves de primera ocupació o en situació d’atur de llarga durada, amb contracte indefinit i a jornada completa. La subvenció augmenta fins a 7.000 euros en el cas que les contractades siguin dones. 

  • 5.000 € per a cada contracte indefinit i a jornada completa a joves en situació d’atur, que augmenta fins a 6.000 euros en el cas que siguin dones. 

En el cas de la línia Crea feina Investiga, els ajuts es dirigeixen a personal amb titulació de doctorat. Les subvencions requereixen que les persones contractades tinguin un contracte indefinit amb un salari mínim anual de 35.000 euros. Els imports que s’ofereixen se situen entre els 12.000 euros en el cas dels homes i els 15.000 euros en el cas de les dones. 

Informació i sol·licituds

Dins de