Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

El Servei d'Ocupabilitat atendrà de forma exclusivament telemàtica els dies 4, 5 i 6 de juny

30 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L’edifici on s’ubiquen les oficines i instal·lacions del Servei acollirà exàmens de les PAU els dies 4, 5 i 6 de juny. Per tal de no interferir amb aquestes proves, l’equip del Servei oferirà atenció exclusivament telemàtica en aquestes dates.

El Servei d'Ocupabilitat, en línia

Com cada any, el Campus de la UAB serà una de les seus dels exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat del proper curs. La sala d’estudis de l’edifici RR (al damunt del bar de la plaça Cívica), a través de la qual s’accedeix a les oficines i instal·lacions del Servei d’Ocupabilitat, és una de les que acolliran estudiants de Batxillerat per a la realització de les proves de selectivitat.

Per tal de no perjudicar el desenvolupament dels exàmens, però amb la mateixa voluntat de no aturar l’atenció a les seves persones usuàries, el Servei atendrà de forma exclusivament telemàtica durant els dies 4, 5 i 6 de juny. Cal ressaltar que la totalitat dels tràmits i atencions personalitzades es poden realitzar a distància, a través dels canals habituals: telèfon, videotrucada i correu electrònic.

A més, el web del Servei d’Ocupabilitat disposa d’informació completa i actualitzada a l’instant sobre tots els serveis i recursos de la UAB vinculats a l’ocupabilitat de les seves persones estudiants i alumni.

Dins de