Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Nova plaça de pràctiques a la Delegació del Govern de Catalunya a Ginebra

22 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L'estada tindrà una durada màxima de tres mesos, podrà ser curricular o extracurricular i es realitzarà durant el proper curs 2024-2025. Els estudis requerits són de Ciències Polítiques, Relacions Internacionals i/o Periodisme. Cal un nivell B1-B2 de francès, un B2 d'anglès i es valorarà el domini de l'alemany i l'italià.

Vista de Ginebra (Suïssa)

La Delegació del Govern a Suïssa ofereix una plaça de pràctiques presencials a la seva oficina de Ginebra. L’estada es podrà realitzar en el període comprès entre setembre de 2024 i juny de 2025. La dedicació mínima serà de 20 hores setmanals; l’horari, de 9.00 a 13.00 h, i la durada màxima, de tres mesos (establerta per la legislació suïssa).

La persona candidata participarà en l’activitat habitual de la Delegació. Col·laborarà en les tasques de l’equip tècnic, tant en l’àmbit de les relacions bilaterals com de les relacions multilaterals, a través del seguiment de l’actualitat, la recerca d’informació i l’elaboració de notes i informes. L’objectiu és que l’estudiant en pràctiques pugui tenir una visió transversal de les tasques que es realitzen a la Delegació.

Es demana un nivell B1-B2 de francès i un B2 d'anglès. També es valorarà el domini d'altres llengües com l'alemany i l'italià. 

Tots els detalls de l'oferta

La persona seleccionada podrà optar a una beca del programa Erasmus+ Pràctiques.

Les persones interessades hauran d’enviar una carta de motivació i el CV a l’adreça info.ch@gencat.cat. La data límit per enviar les sol·licituds és el 10 de juny de 2024. Es recomana especificar el període de pràctiques desitjat i el nivell de francès i d'anglès en el cos del missatge o a la carta de motivació.

També es recomana que l'alumnat interessat es posi en contacte amb la seva Facultat o amb el servei de Gestió d’Intercanvis de la Universitat per saber quin tipus de pràctiques pot realitzar en el marc dels seus estudis (curriculars o extracurriculars).

Les pràctiques en delegacions del Govern de Catalunya a l’estranger s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.

Dins de