Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

La Comissió Nacional del Mercat de Valors llança 76 llocs tècnics de feina a Madrid i Barcelona

07 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha anunciat una històrica oportunitat laboral en publicar la seva major oferta de places de la història de la institució. Es tracta de 7 convocatòries destinades a seleccionar un total de 76 llocs de tècnic en diversos departaments, que s'integraran com a personal laboral indefinit en les seus de la CNMV a Madrid i Barcelona. 

CNMV

La CNMV, immersa en un procés de transformació i adaptació a les noves regulacions financeres en àrees com les finances digitals i sostenibles, busca ampliar el seu capital humà amb perfils diversos i qualificats. Aquests nous llocs no només abordaran les funcions tradicionals de la CNMV, sinó que també se centraran en les noves competències que la institució està assumint en aquests àmbits emergents. 

Els tècnics seleccionats tindran l'oportunitat d'iniciar una carrera professional en un entorn dinàmic i en constant evolució, on l'aprenentatge continu i la col·laboració amb altres professionals i organismes nacionals i internacionals seran aspectes fonamentals. 

La convocatòria està oberta a persones amb qualsevol titulació i sense experiència professional prèvia. La data límit per presentar sol·licituds és el 31 de maig i la participació és gratuïta. Els interessats poden consultar les bases reguladores de les convocatòries i informació addicional a la pàgina web de la CNMV. 

Les convocatòries són les següents: 

Convocatòria 02/23: Tècnics per a diverses direccions i departaments

Convocatòria 03/23: Tècnic de Comunicació Interna i Digital

Convocatòria 05/23: Tècnics per a l'àrea de Desenvolupament del Departament de Sistemes d'Informació

Convocatòria 06/23: Tècnics per a l'àrea d'Infraestructura del Departament de Sistemes d'Informació

Convocatòria 08/23: Tècnics especialistes en Ciberseguretat i Supervisió de Risc Tecnològic

Convocatòria 09/23: Tècnics de Recursos Humans

Dins de