Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

IT.nerary Day tornarà a posar en contacte estudiants amb empreses digitals de referència que cerquen talent a Barcelona

02 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L’esdeveniment organitzat pel Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, se celebrarà el pròxim 17 de maig i és una oportunitat per als estudiants de la UAB que cursen titulacions amb un enfocament digital i tecnològic per augmentar les seves possibilitats d'inserció laboral.

it.nerary day

El Mobile World Capital Barcelona organitzarà la quarta edició de l'IT.nerary Day el proper 17 de maig. Aquest esdeveniment té per objectiu la incorporació d’estudiants a les principals empreses digitals que operen a Barcelona i, per tant, és una oportunitat perquè l’alumnat de la UAB de titulacions amb una vessant digital i tecnològica impulsi la seva ocupabilitat.

Els participants gaudiran de tours gratuïts per visitar les empreses digitals més importants de Barcelona, com ara IBM, Nestlé, HP, Sanofi o Zurich, entre altres. A més, després de les visites, l’alumnat tindrà l'oportunitat d'acostar-se als reclutadors d'aquestes empreses durant un dinar gratuït a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

Cal destacar que Barcelona és un dels hubs digitals més destacats d'Europa, ja que les empreses tecnològiques, les multinacionals i les startups cada vegada confien més en la capital catalana per a la seva activitat principal i el seu creixement, així com per a la cerca de talent digital a nivell internacional.

Recorda assegurar la teva participació inscrivint-te abans del 10 de maig al següent enllaçInscripcions obertes IT.nerary Day

Dins de