Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Ampliat el termini d'inscripció a ofertes de Campus Rural 2023-2024, per fer pràctiques en entorns rurals

23 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Aquesta convocatòria permetrà a l'alumnat de la UAB fer pràctiques externes en municipis de menys de 5.000 habitants en zones rurals amb problemes de despoblació de qualsevol comunitat autònoma de l'Estat espanyol. L'estudiant haurà de residir al mateix municipi o a menys de 20 kilòmetres i algunes ofertes inclouen allotjament; encara n'hi ha 2 de disponibles a NEXUS fins el 29 d'abril.

Petit municipi de l'àmbit rural

El Programa Campus Rural és una iniciativa del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, en col·laboració amb el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE) i la majoria d'universitats públiques espanyoles, que permetrà que l’alumnat de la UAB pugui fer pràctiques externes en municipis de menys de 5.000 habitants en zones rurals amb problemes de despoblació de qualsevol comunitat autònoma de l'Estat espanyol.

Així doncs, les estades seran de tres mesos i es podran desenvolupar en entitats les dependències de les quals estiguin ubicades a les zones objecte de la iniciativa. L'estudiant haurà de residir al mateix municipi on faci les pràctiques, o en un municipi similar a no més de 20 kilòmetres.

Podran optar a les ofertes de pràctiques disponibles totes les persones estudiants de la UAB de titulacions afins que compleixin els requisits per fer pràctiques durant l’actual curs acadèmic 2023-2024. Encara hi ha 2 ofertes disponibles a l'aplicació NEXUS: 1 de l'àmbit de Ciències Socials i Jurídiques i Humanitats; i 1 de l'àmbit d'Enginyeries, Ciències i Ciències de la Salut.

Ofertes disponibles a NEXUS
ID oferta Organització Municipi Estudis compatibles Allotjament
36995 Hotels Valls d'Àneu, S.L. Esterri d'Àneu (Lleida) Grau en Publicitat i Relacions Públiques; Grau en Comunicació Audiovisual; Grau en Comunicació Interactiva; Grau en Estudis d'Anglès i Francès; Grau en Estudis d'Anglès i Espanyol
36998 Mizar Xperience, SL Prades (Tarragona) Grau en Física; Màster en Física d'Altes Energies, Astrofísica i Cosmologia; Grau en Biologia

El període d'inscripcions acabarà el 29 d'abril.

Més informació

Dins de