Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Publicada la primera resolució de beques per fer pràctiques a l'estranger el curs 2024-2025

19 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB ja ha publicat les llistes de les sol·licituds seleccionades, en llista d'espera i excloses dels programes de beques Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships per fer pràctiques a l'estranger durant el curs 2024-2025.

Estudiants Erasmus

Ja estan disponibles al web de la convocatòria:

Les persones seleccionades han de preparar la documentació inicial amb un mínim de 15 dies d'antelació abans d'iniciar l'estada de pràctiques.

Tota la informació, aquí

Amb aquests programes, la UAB promou la mobilitat internacional del seu alumnat, conscient de la importància que aquesta té per al seu futur professional: segons l’Estudi sobre l’Impacte de l’Erasmus, el 64% de l’empresariat creu que haver realitzat una experiència de mobilitat és un factor important a l’hora de contractar persones.

Erasmus+ Pràctiques forma part del programa europeu de mobilitat Erasmus+ de la Comissió Europea, i el SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació) en distribueix els fons a l’Estat espanyol. UAB Exchange Programme Traineeships, en canvi, és un programa propi i exclusiu de la Universitat que ofereix més flexibilitat temporal en la durada de les estades.

Dins de