Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

L'ambaixadora UNICAT de la UAB organitza una sessió informativa sobre pràctiques en institucions de la Unió Europea

11 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L'activitat es dirigeix a l'alumnat amb interès a impulsar la seva carrera professional amb una estada en institucions comunitàries. Proporcionarà informació sobre els procediments, requisits i oportunitats disponibles en aquest àmbit amb el testimoni de tres estudiants que han viscut l'experiència.

Es farà el 24 d’abril, dimecres, a les 13.30 h a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia.

unió europea

L'ambaixadora UNICAT de la UAB, Vanessa Caiza, estudiant del grau de Relacions Internacionals, va viatjar a Brussel·les el passat febrer per formar-se i conèixer de primera mà les oportunitats de pràctiques a les institucions europees.

Amb aquesta experiència, i en col·laboració amb el Servei d’Ocupabilitat, ha organitzat la sessió formativa Iniciant el camí cap a la Unió Europea: pràctiques a la UE.

Les persones ponents seran:

  • Vanessa Caiza, ambaixadora UNICAT de la UAB.
  • Carlos Aledo, becari Blue Book a la Representació Permanent d'Espanya a la Unió Europea (REPER).
  • Mònica Santos, beca Schuman al Parlament Europeu. 

Tots tres aportaran els seus coneixements i experiències sobre les oportunitats professionals en aquest àmbit i les vies d'accés corresponents.

Per tal d’assistir a la sessió només cal inscriure's a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil, pot fer una “Alta parcial” amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB.

Inscripció a NEXUS

Dins de