Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

El Servei d'Ocupabilitat tancarà per descans durant la Setmana Santa

21 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La UAB tancarà entre el 25 i  l'1 d'abril, motiu pel qual el Servei d'Ocupabilitat també farà una pausa en la seva activitat, que serà represa el pròxim 2 d’abril, dimarts. L'aplicació NEXUS restringirà algunes funcions durant el recés, malgrat que no s'atendran les sol·licituds de forma immediata. 

Oficina del Servei d'Ocupabilitat

La UAB atura la seva activitat per Setmana Santa i també ho farà el seu Servei d'Ocupabilitat, que reprendrà l'activitat amb normalitat el 2 d'abril, dimarts. 

L'aplicació NEXUS seguirà activa, però no es podran fer noves peticions de convenis ni de publicació d'ofertes entre el 29 de març i l’1 d’abril, ambdós inclosos. 

A partir del dia 2 d'abril, es començarà a donar curs a les sol·licituds de convenis de pràctiques extracurriculars i de publicació d'ofertes rebudes durant aquest recés. 

Per altra banda, el Servei d’Ocupabilitat convida les seves persones i organitzacions usuàries a navegar pel seu web, on trobaran resposta a la majoria de dubtes que els puguin sorgir sobre els seus diferents àmbits d’activitat: pràctiques i feina, mobilitat professional internacional i generació d’idees i emprenedoria social, entre d'altres. Hi trobaran tota la informació sobre els serveis oferts i els tràmits que impliquen. 

Dins de