Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

La UAB ofereix un taller gratuït sobre la creació d'una empresa de Psicologia

04 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La Unitat d'Emprenedoria del Servei d'Ocupabilitat de la UAB ofereix aquest taller gratuït per aprendre a crear una empresa de Psicologia. Dirigit principalment als estudiants de tercer i quart curs d'aquests estudis, tot i que és obert a tots els interessats estudiants i alumni de la UAB. Serà a càrrec de l’expert Carlos Martínez Lizama i es farà el proper 19 de març, dilluns, a les 14.00 h a la Facultat de Psicologia. Inscripcions a l’aplicació NEXUS.

Consulta psicològica

Aquest taller ofereix una oportunitat única per explorar els detalls i les complexitats d'una consulta de psicologia. Més enllà de la pràctica clínica, la creació d'una empresa en aquest àmbit implica una comprensió dels procediments legals i administratius que són necessaris per a la seva creació. 

Durant la sessió, s’ensenyaran les diferents opcions disponibles per a la creació d'una empresa de psicologia, els diversos tipus de formes jurídiques i les seves implicacions legals. A més, s'abordaran aspectes clau i es donarà resposta a preguntes clau com: Què s’ha de tenir  present? Com donar-se d’alta? Quines coses cal tenir i pensar a l’hora de crear-la?

El taller forma part de l’oferta formativa en competències emprenedores que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, a través de la Unitat d'Emprenedoria, posa a disposició de les persones estudiants i alumni de la Universitat. 

Inscripció gratuïta a NEXUS

Qui encara no disposi d’un perfil a l’aplicació NEXUS pot fer-hi una Alta parcial que li permetrà inscriure’s a l'activitat de forma molt senzilla.

Torna el 'Curs d'Emprenedoria Social i Col·laborativa', amb reconeixement d'1 crèdit ECTS

Les persones estudiants i alumni que vulguin ampliar encara més els seus coneixements emprenedors es poden inscriure a la nova edició d'aquest curs. En les sessions es treballaran tant la generació de la idea, com les habilitats i les competències necessàries (lideratge i creativitat, entre altres) per al desenvolupament inicial d'un projecte d'economia social i col·laborativa. S'impartirà tots els dijous de març i el primer d'abril, en horari de matins, a l'espai Emprèn UAB, a la plaça Cívica.

Més informació

Dins de