Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Lliurats els II Premis als Millors TFG Relacionats amb l'Emprenedoria Social

21 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La UAB ha premiat Marina Sánchez, graduada en Medicina, pel millor treball en l’àmbit de les Ciències de la Salut, i Gerard Viladrosa, graduat en Administració i Direcció d’Empreses en anglès, pel millor treball en l’àmbit de les Ciències Socials; tots dos presentats durant el curs 2022-2023. Els guardons s’han lliurat en el marc de la Comissió de Persones Usuàries del Servei d’Ocupabilitat.

Lliurament dels II Premis als Millors TFG Relacionats amb l'Emprenedoria Social
Sònia Hernández, Gerard Viladrosa, Marina Sánchez i Anabel Galán

La Dra. Anabel Galán, vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat, i Sònia Hernández, secretària executiva del Consell Social, han lliurat aquest dimecres els guardons de la segona edició dels Premis als Millors Treballs Finals de Grau (TFG) Relacionats amb l’Emprenedoria Social. Ho han fet en el marc de la Comissió de Persones Usuàries del Servei d’Ocupabilitat, que s’ha celebrat a l’espai Emprèn UAB, a la plaça Cívica.

Aquests premis tenen per objectiu afavorir el desenvolupament de TFG d’aquesta temàtica i donar visibilitat i reconeixement a l’alumnat amb inquietuds emprenedores. Les distincions, que estan dotades amb 400 euros i un diploma de menció, són aquestes:

  • Millor TFG de l’àmbit de les Ciències de la Salut: Marina Sánchez Calleja, graduada en Medicina, pel treball amb títol Utilidad de nuevos dispositivos médicos en la detección precoz de cáncer de mama hereditario.
  • Millor TFG de l’àmbit de les Ciències Socials: Gerard Viladrosa Altesa, graduat en Administració i Direcció d’Empreses en anglès, pel treball amb títol Vil·la Sènior business plan - Nursing Home Company.

Qualsevol TFG presentat a la UAB durant el curs 2022-2023 amb una qualificació superior a 8 (i directament relacionat amb l’emprenedoria social) podia participar en el concurs. Els premis han estat convocats pel Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat de la UAB, a través del Servei d’Ocupabilitat i la seva Unitat d’Emprenedoria, i han comptat amb el suport del Consell Social de la UAB.

Dins de