Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Nova activitat virtual i gratuïta per aprendre a construir el perfil professional a LinkedIn

05 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La UAB, en col·laboració amb Barcelona Activa, ofereix a les seves persones estudiants i alumni una sessió formativa per aprendre a elaborar i optimitzar el seu perfil de LinkedIn per a la cerca de feina. Tindrà lloc el 15 de febrer, dijous, de 15.00 a 17.00 h a través de Microsoft Teams. Les inscripcions ja són obertes.

LinkedIn, una xarxa social d'ús professional

LinkedIn és la xarxa social professional de referència i, per aquest motiu, és recomanable incloure-la dins de l’estratègia de cerca de feina. En aquest cas, és important definir bé la pròpia proposta de valor per aconseguir una major visibilitat entre les persones responsables dels processos de selecció de les empreses.

Per aquest motiu, la UAB ofereix a les seves persones estudiants i alumni l'activitat formativa Construeix, pas a pas, el teu perfil professional a LinkedIn, de dues hores de durada, a càrrec dels experts Pedro Rojas i Adriana Vigueras. La sessió serà gratuïta, tindrà format virtual i es durà a terme el proper 15 de febrer, dijous, de 15.00 a 17.00 h. 

Per tal d’inscriure’s, cal registrar-se abans a la Plataforma de Barcelona Activa.

Registre a Barcelona Activa

Un cop fet això, cal obrir l'enllaç específic de la sessió i inscriure’s amb aquest codi: MIDA_UAB

Inscripció a l'activitat

Finalment, es rebrà un enllaç per connectar-se a la reunió corresponent de Microsoft Teams.

Construeix, pas a pas, el teu perfil professional a LinkedIn forma part de la programació d’Activitats d’Orientació Professional que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB ofereix en col·laboració amb Barcelona Activa per tal d’impulsar la inserció laboral de les seves persones estudiants i alumni.

Dins de