Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

El Servei d'Ocupabilitat renova la seva pàgina web

16 gen. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La nova disposició dels continguts diferencia clarament quins serveis ofereix a cadascun dels col·lectius: estudiants i alumni, empreses i institucions i el propi personal de la Universitat. Això, sumat a l’actualització del look&feel, fa que la navegació sigui més intuïtiva i que millori notablement l’experiència d’usuari. A més, el web estrena un aparador d’ofertes de pràctiques i feina per a estudiants i alumni.

Nova pàgina web del Servei d'Ocupabilitat de la UAB

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba de renovar la seva pàgina web amb l’objectiu de seguir millorant l’experiència de les seves persones usuàries. A banda d’incorporar el look&feel derivat de la nova identitat corporativa de la Universitat, la novetat principal de la pàgina és l’èmfasi en la diferenciació dels serveis oferts a cadascun dels seus públics-objectiu: estudiants i alumni, empreses i institucions i el propi personal de la Universitat.

Per altra banda, el web també estrena un aparador d’ofertes de pràctiques i laborals per a estudiants i alumni de la UAB. Aquesta eina permet visualitzar i filtrar (per titulació requerida, població o paraules clau) de forma molt senzilla totes les oportunitats professionals que les empreses i institucions que cerquen talent universitari publiquen a l’aplicació NEXUS.

L’última renovació total del web va fer-se el 2017, quan l’antiga Oficina de Treball Campus va esdevenir el Servei d’Ocupabilitat de la UAB. En aquest temps, el Servei ha millorat la seva pàgina de forma constant i s’ha fet present a xarxes socials com X (abans Twitter) i TikTok.

Dins de