Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

El 'Curs Virtual de Generació d'Idees i Emprenedoria Social', gratuït i al Campus Virtual

13 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Adreçat a l'alumnat de la UAB, consta de 15 píndoles audiovisuals, també disponibles amb subtítols en anglès. Entre els seus continguts hi ha les tècniques de creativitat, el model d'empresa cooperativa o algunes experiències d'emprenedoria narrades en primera persona.

Curs Virtual de Generació d'Idees i Emprenedoria Social

La UAB segueix oferint el Curs virtual de Generació d’Idees i Emprenedoria Social a les seves persones estudiants de forma gratuïta a través del Campus Virtual. La formació es divideix en tres fases de cinc vídeos cadascuna, que també es poden veure amb subtítols en anglès –només s’ha de clicar el botó CC del reproductor de vídeo–.

El visionat de les peces, de 10-12 minuts de durada, ha de seguir l’ordre establert i cal superar un test de quatre preguntes per tal d’accedir a la següent. En superar cada fase, l’alumnat pot obtenir un certificat d’aprofitament personalitzat. El temari complet del curs es pot consultar en aquest enllaç.

Per tal d’accedir al curs només cal ser estudiant de la UAB, tenir un NIU (Número d’Identificació Universitària) vigent i completar el formulari:

Inscripció gratuïta

A continuació, el curs apareixerà entre les aules Moodle al Campus Virtual.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a: uab.empren@uab.cat.

Aquesta iniciativa formativa és part del projecte Emprenedoria Social i Ètica i està impulsada pel Vicerectorat d'Alumnat i d’Ocupabilitat, amb el suport del Servei d'Ocupabilitat de la UAB.

Dins de