Concurs cartell FM


Per modificació de les bases del Concurs de Cartell FM17, el termini de presentació de propostes s’amplia fins el dia 24 de setembre de 2017.

Bases

El concurs s’adreça al personal de la UAB i als estudiants matriculats en qualsevol centre de la UAB, o centre adscrit, en el curs vigent, o a aquells qui siguin alumni.

Cada participant pot presentar fins a dues propostes, ja sigui de manera col·lectiva o individual.

La proposta de cartell s’ha de presentar en format .jpg o .png i ha de tenir una resolució òptima per a ser visualitzada en pantalla.

El disseny de la proposta ha d’incloure: “FM17” i el logo de la UAB, així com la data, "9 de novembre de 2017", l’horari, "de 13 h a 21 h", i la imatge del lema de la festa d’enguany, que es pot descarregar en aquest enllaç.

Per participar cal enviar els arxius a info.participacio@uab.cat, indicant en el correu el nom, cognoms, NIU i telèfon de contacte.

El termini de presentació s’inicia el 10 de juny de 2017 i finalitza el 10 de juliol de 2017.

El jurat que valorarà les propostes estarà format per estudiants i personal de la UAB que col·laboren en l’organització de la FM. Tres de les propostes finalistes s’escolliran per votació popular, i el jurat es reserva el dret d’afegir més propostes finalistes en funció de la seva valoració. La resolució es farà pública a través del web uab.cat/viure

La unitat de Dinamització Comunitària publicarà les propostes a través del web i les xarxes socials de la FM17 perquè se sotmetin a la valoració popular.

La proposta guanyadora obtindrà un premi de 300 € i la imatge del cartell s’inclourà en tota la difusió i documentació de l’edició de la FMUAB del 2017. El premi es lliurarà el 9 de novembre durant l’edició de la FM2017.

L’organització es reserva el dret de fer modificacions per adaptar la imatge guanyadora com a imatge de l’edició de la FMUAB del 2017.

L’organització es reserva el dret de deixar desert el premi de la convocatòria.