Concurs cartell FM


Bases

El concurs s’adreça al personal de la UAB i als estudiants matriculats en qualsevol centre de la UAB, o centre adscrit, en el curs vigent, o a aquells qui siguin alumni.

Cada participant pot presentar fins a dues propostes, ja sigui de manera col·lectiva o individual.

La proposta de cartell s’ha de presentar en format .jpg o .png i ha de tenir una resolució òptima per a ser visualitzada en pantalla.

El disseny de la proposta ha d’incloure: “FM17” i el logo de la UAB, així com la data, "9 de novembre de 2017", l’horari, "de 13 h a 21 h", i la imatge del lema de la festa d’enguany, que es pot descarregar en aquest enllaç.

Per participar cal enviar els arxius a info.participacio@uab.cat, indicant en el correu el nom, cognoms, NIU i telèfon de contacte.

El termini de presentació s’inicia el 10 de juny de 2017 i finalitza el 10 de juliol de 2017.

El jurat que valorarà les propostes estarà format per estudiants i personal de la UAB que col·laboren en l’organització de la FM. Tres de les propostes finalistes s’escolliran per votació popular, i el jurat es reserva el dret d’afegir més propostes finalistes en funció de la seva valoració. La resolució es farà pública a través del web uab.cat/viure

La unitat de Dinamització Comunitària publicarà les propostes a través del web i les xarxes socials de la FM17 perquè se sotmetin a la valoració popular.

La proposta guanyadora obtindrà un premi de 300 € i la imatge del cartell s’inclourà en tota la difusió i documentació de l’edició de la FMUAB del 2017. El premi es lliurarà el 9 de novembre durant l’edició de la FM2017.

L’organització es reserva el dret de fer modificacions per adaptar la imatge guanyadora com a imatge de l’edició de la FMUAB del 2017.

L’organització es reserva el dret de deixar desert el premi de la convocatòria.