Estudiants internacionals mentor

INSCRIPCIONS CURS
2n Semestre 2016/2017
Inscripcions obertes fins el 22 de Gener.

Què és el Mentor (buddy program)?

L'objectiu principal del Mentor (buddy) és que els estudiants internacionals us relacioneu amb estudiants locals, de manera que tingueu un company amb qui pugueu comptar, amb qui compartir experiències i que, per tant, faci que l’estada a la Universitat i a Barcelona sigui millor. L’estudiant local que se us assignarà en apuntar-vos al Mentor compartirà facultat amb vosaltres. A part de ser un amic amb qui podreu quedar quan ho necessiteu, també us ajudarà en aquelles situacions en què us calgui un cop de mà, especialment durant els primers dies però també al llarg del curs: per a matricular-vos d’algunes assignatures, trobar allotjament, decidir on sortir o què visitar, entre d’altres.

Qui pot participar-hi?
Tots els estudiants internacionals que vinguin a estudiar al campus de la UAB amb un programa de mobilitat, independentment de la seva nacionalitat o estudis. Cal tenir en compte que, com a mínim, hi ha d'haver 3 estudiants internacionals de la mateixa facultat que vulguin tenir un mentor. No és possible assignar-ne menys de 3 a un mentor. Això significa que és possible que el Mentor no funcioni en alguna facultat.

Qui pot estar interessat en el programa?
- Tots aquells que estigueu interessats en conèixer millor la cultura local i compartir experiències amb estudiants locals i internacionals.
- Aquells que vulgueu informació de primera mà de com és la UAB i com funciona.
- Els que estigueu interessat en conèixer gent d'altres cultures.
- I, per últim, però no per això menys important, tots aquells que estigueu nerviosos pels primers dies a l'estranger, ja que no sempre és fàcil i tenir algú amb qui puguis confiar pot ser de gran ajuda.

Com pots participar-hi?
Si vols tenir un mentor, només has d'omplir el formulari d'inscripció i especificar quins són els teus estudis per poder trobar un mentor de la teva mateixa facultat.

Si tens alguna pregunta, pots escriure a intercanvi.estudiants@uab.cat