XIV Jornades d'Innovació a l'Etapa d'Educació Infantil

Jornades d'Innovació a l'Etapa d'Educació Infantil

Les jornades es duran a terme el 26 i 27 d'octubre de 2018 al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

10/05/2018

Les jornades s'emmarquen sota el títol Qui educa avui? i han estat pensades per oferir un espai de reflexió i d'intercanvi entre professionals de l'escola i serveis educatius que vetllen també per l'atenció als infants i les seves famílies.

Les activitats que s'oferiran seran dues conferències dialògiques, l’una entre Ramon Riera i Verónica Anton i l’altre entre Mari Carmen Díez i Vicenç Arnaiz. També hi haurà taules d’experiències dedicades a les aportacions que fan a l'educació agents tan diversos com: els espais d’art creativitat, les escoles de natura, els museus, els serveis dedicats a l’acompanyament a famílies, a l’atenció a la salut integral dels infants, a la infància protegida o al barri i la comunitat entre d’altres. També escoltarem històries de vida de professionals apassionats com Carme Thió, Ada Parellada, Joan Casals, Martí Boada, Custodia Moreno....

Web de les jornades

 

Notícies relacionades

Totes les notícies