Viu un març carregat d'espectacles a la Sala Teatre de la UAB

Imatge programacio teatre marc kebyart

Durant aquest mes de març, passaran per la Sala Teatre diverses actuacions professionals. Dues obres de teatre, un concert de saxos i un espectacle a cavall entre una obra de teatre i un concert, us permetran gaudir d'una programació que no us deixarà indiferents.

13/03/2017

Durant tot el mes de març, passaran per la Sala Teatre de la UAB fins a un total de 6 actuacions professionals de teatre i música.

Els primers a visitar-nos van ser #1000Likes, de Nus Teatre: un teatre fòrum, en què es va presentar un cas de ciberassetjament escolar, i també l’obra Sóc puta, i què?, de Les Fugitives, on l’amistat de tres amigues que comparteixen pis es veu afectada en rebel·lar-se la professió secreta d’una d’elles. Les dues obres es van poder veure el 6 i el 10 de març, respectivament.

Properament, ens vindrà a sorprendre el quartet de saxos Kebyart Ensemble, un quartet jove però que ja ha estat premiat repetidament en diversos concursos i són, entre d’altres, finalistes del concurs Paper de Música de Capellades del 2016. Ens oferiran un repertori variat que combina obres originals i transcripcions adaptades a la seva formació. La seva actuació tindrà lloc el 15 de març a les 16.15 h i a les 18.00 h.

Posteriorment, Produccions La Copla de Wisconsin ens presentarà There was a Fiesta, at Carniege Hall, un concert i una obra de teatre al mateix temps. Aquesta comèdia musical explica la història de dos cantants de jazz que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana. L’espectacle serà el dimarts 21 de març a les 17.30 h.

D’altra banda, De algún tiempo a esta parte, de Max Aub, ja és un clàssic a la Sala Teatre que enguany es podrà veure el dimarts 28 de març, a les 10 h i a les 11.45 h. Escrita l’any 1939, narra l’existència angoixant d’una dona a la Viena del 1938, després de l’annexió d’Àustria a l’Alemanya nazi durant la vigília de la Segona Guerra Mundial.

Per últim, ens visitarà Assaig, el Grup de Teatre de la Universitat de València, amb l’obra Parelles de fet, de fet parelles, una història d'amor, un homenatge a la parella total que és i no és al mateix temps. Tindrà lloc el dimecres 30 de març a les 17.00 h.

L’entrada sempre és gratuïta i la taquilla obre mitja hora abans de cada espectacle. Totes les activitats estan reconegudes dins el carnet Viu la Cultura.


Per a qualsevol aclariment, dirigiu-vos a:
Cultura en Viu
Edifici L'Àgora
Plaça Cívica
Tel.: 93 581 10 21
E-mail: cultura.enviu@uab.cat

Més informació: Programació Sala Teatre

 

Notícies relacionades

Presentació de l'exposició

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició ‘Art apArt’

El proppassat dimarts, 19 de juny, es va presentar l’exposició ‘Art apArt’ a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. La presentació de la mostra, emmarcada dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB, va comptar amb la presència de diversos alumnes del màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, que van fer una visita guiada al públic assistent. Llegir més

Imatge Expo Art Apart Presentació

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició “Art Apart”

La presentació de l'exposició Art Apart tindrà lloc el 19 de juny, a les 16 h, a la Sala d'Exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General amb motiu del 50è aniversari de la UAB. L'acte comptarà amb la particació de Jaume Vidal, professor d'Història de l'Art i comissariat de l'exposició i de Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura.
Llegir més

Totes les notícies