Teatre Concert "There was a Fiesta!"

There was a Fiesta!

(At Carnegie Hall)

El primer i últim concert de Patty Lemon i Martin Bennet

Produccions La Copla de Wisconsin


Dimarts 21 de març a les 17.30 h

Sala Teatre UAB


There Was a Fiesta! és un concert i una obra de teatre al mateix temps. Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.
 
Prenent com a fil conductor les cançons de l'únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.
 
Va ser representat al Teatre Tantaranta al novembre passat, on va sorprendre al públic i a la crítica.

There Was a Fiesta! (at Carnegie Hall) és una comèdia de Salvador S. Sánchez i Cinta Moreno que compta amb la col·laboració de la formació de jazz barcelonina Joel Moreno Codinachs Trio i la participació d’alguns dels seus col·laboradors habituals, com ara l’actor Aitor Galisteo-Rocher, l’escenògraf Alberto Merino i l’il·luminador Roger Arjona.

Espectacle en català, castellà i anglès
Duració: 70 minuts

Fitxa artística

Idea original: Cinta Moreno i Salvador S. Sánchez
Dramatúrgia i direcció escènica: Salvador S. Sánchez
Arranjaments i direcció musical: Joel Moreno Codinachs
Repartiment:
Aitor Galisteo-Rocher, Martin Bennet
Cinta Moreno, Patty Lemon
Santi Colomer, bateria
Joel Moreno Codinachs, guitarra