Sala de premsa Premsa i mitjans

Trobada de l'associació de professors d'anglès més gran d'Espanya

EnglishPen
Font: istock-Zhuda
Els professors d'anglès d'escoles d'idiomes de tot Espanya participaran el 22 de maig a la 5a edició de TESOL-Spain a UAB-Casa Convalescència. Experts de renom en l'ús d'imatges en l'ensenyament de llengües, entre els quals s'inclou el professor d'UAB Idioimes, Kieran Donaghy, hi faran ponències.

21/05/2015

De 10 a 11 h. intervindrà Kieran Donaghy, professor d'UAB Idiomes, que parlarà de "Històries en moviment: narrativa i imatge", on farà una sessió pràctica amb un seguit d'activitats motivadores, eficaces a l'aula i inspirades en curtmetratges i vídeos que encoratgen els estudiants a crear els seus propis relats. Els participants obtindran un seguit d'idees molt pràctiques per portar i utilitzar amb els seus propis estudiants.

Kieran Donaghy és professor, formador i escriptor premiat amb seu a Barcelona, ​​amb un interès especial en l'ús de la pel·lícula en l'educació. Treballa a UAB Idiomes Barcelona. El seu lloc web en l'ús del cinema en l'ensenyament de l'idioma anglès http://film-english.com/ pel·lícula va guanyar un premi ELTons British Council per a la Innovació en Recursos per a mestres, els mitjans de comunicació europeus més prestigiosos premis d'educació per al Premi MEDEA generat per l'usuari de Mitjans el 2013 i un premi de la Unió de parla anglès en 2014. És autor del llibre Cinema metodologia en Acció al Mestre Sèrie Desenvolupament del Delta.
 

A les 12.00 hores Paul Braddock, del British Council, explicarà com motivar activitats amb imatges per a desenvolupar habilitats de pensament de nivell. La majoria de nosaltres som conscients que l'ús d'imatges fixes o en moviment en l'ensenyament d'idiomes pot obrir un món de possibilitats comunicatives. Des de l'anàlisi i l'exploració de la llengua, l'expansió en la creació d'àudio, pel·lícules i text. En aquest taller es faran una sèrie d'activitats creatives, divertides i atractives que els professors poden utilitzar en la seva classe de llengua amb imatges - que van des de 5 minuts farcits a les activitats de classe sencera. Paul Braddock actualment administra el lloc web del ensenyament del British Council i ha estat involucrat en l'ensenyament de l'idioma anglès i la formació docent des de fa més de 12 anys. Ha treballat en diversos països, entre ells Japó, Hongria, Portugal i el Regne Unit.
 

A les 13.30 hores Ben Goldsteni, de l'escola MATESOL de The New School (Nova York). parlarà del problema de la personalització. Com a escriptor, professor, formador i creador de materials, explicarà com la personalització en l'ensenyament està canviant la forma d'ensenyar. En els vells temps, personalització significava simplement fer una mica d'espai per a la vida dels seus alumnes. El terme s'utilitza ara, però, en altres contextos i ha pres un significat diferent. Aquesta xerrada tractarà de tornar a avaluar el paper de la personalització en la professió de mestre.  
 

Ben Goldstein ha estat ensenyant Anglès durant més de vint anys i actualment treballa al programa MATESOL de The New School (Nova York). És l'autor principal d'una sèrie de llibres de text per a adults i The Big Picture (Richmond). També ha publicat "Treballar amb imatges, aprenentatge d'idiomes amb vídeo digital", coautor amb Paul Conductor, i "Anglès il·limitat avançat" (Cambridge). 

Els professors interessats o persones interessades es poden inscriure a http://goo.gl.baUWeY