Tornen els International Welcome Days

Del 8 al 16 de febrer tindrà lloc una nova edició dels International Welcome Days, unes jornades plenes d'activitats per a donar acollida als estudiants internacionals que venen a la UAB durant el segon quadrimestre.

07/02/2017

Comença un altre quadrimestre i tornen els International Welcome Days a la UAB. Del 8 al 16 de febrer gaudirem d'unes jornades plenes d'activitats adreçades a tots els estudiants internacionals que venen a estudiar a la Universitat. Aquests espais de trobada tenen com a objectiu que els estudiants nouvinguts es familiaritzin amb el campus, els serveis i els col·lectius de la UAB i que puguin conèixer altres estudiants internacionals i locals.

Durant la setmana tindran lloc diferents activitats, tallers i xerrades. El primer dia es farà una sessió de benvinguda i s'organitzarà la Fira de Col·lectius i Serveis de la UAB per tal que els estudiants internacionals coneguin el teixit associatiu de la UAB i, si els agrada, puguin formar part d'alguna associació. A continuació, tots els estudiants podran participar en una sessió de Tàndem a la Sala d'Actes de l'Edifici Àgora i practicar idiomes en grup. Un dels plats forts dels International Welcome Days és el dinar internacional del dia 9, en què tots els estudiants, locals i internacionals, podran compartir plats típics del seu país d'origen. El divendres dia 10 s'organitzarà una caminada pel campus, de Can Miró a Bellaterra, per tal que els estudiants coneguin els espais de la Universitat. Dissabte seguiran les activitats però aquest cop a Barcelona: es farà un passeig per la ciutat i un picnic al parc de la Ciutadella. Els estudiants que participen en el programa Mentor seran els encarregats de guiar la caminada.

Els dies 13, 14 i 16 de febrer hi haurà diverses activitats a càrrec del Servei de Llengües, de la colla castellera Ganàpies de la UAB i de la FAS (Fundació Autònoma Solidària), en què s'aproparà l'activitat d'aquests col·lectius i serveis de la UAB als nouvinguts. L'objectiu d'aquestes jornades és l'acollida dels estudiants internacionals i l'intercanvi cultural entre els internacionals i els locals.

La programació dels International Welcome Days es pot consultar al web de la Unitat de Dinamització Comunitària.

 

Notícies relacionades

Setmana Saludable i Sostenible

Del 16 al 20 d'abril tindrà lloc la IX Setmana Saludable i Sostenible a la UAB: més de 50 activitats (tallers, conferències, caminades, cursa, esports, entre d'altres) adreçades a la comunitat per tal de difondre un estil de vida saludable. A més, dimecres i dijous arribaran food-trucks amb menjar i música en directe. Llegir més

Totes les notícies