Tallers Argó de Ciències de la Terra i el Medi Ambient

El Tallers Argó de Ciències de la Terra i el Medi Ambient es duran a terme el dimarts 24 d'abril de 2018, de 9 a 17h, a Cardona. I el divendres 4 de maig de 2018, de 10 a 14h, a la UAB. 

21/03/2018

Des del programa ARGO de l’ICE i en col·laboració amb professorat dels Graus de Ciències Ambientals i de Geologia de la UAB, us volem proposar dues activitats relacionades amb els Graus de les Ciències de la Terra i el Medi Ambient.

La primera és una sortida a Cardona mb personal investigador i professorat de la doble titulació en Geologia i Ciències Ambientals de UAB. La problemàtica geoambiental existent a l’entorn de Cardona és un molt bon exemple de la necessitat d’adquirir coneixements tècnics de manera integrada. 

El segon taller es farà al Campus de la UAB. Es tracta de dues activitats: una sobre l'energia i el medi ambient, i l'altra dels condicionants geoambientals i aigües subterrànies a l’entorn del Campus de la UAB.


Web dels tallers

 

Notícies relacionades

Eleccions a la Junta de PAS Funcionari

Des del 20 d'abril està disponible per a la seva consulta, el cens electoral provisional del personal funcionari que el proper dia 7 de juny escollirà les 21 persones que formaran la Junta de PAS de la UAB, pel sistema de votació electrònica. Llegir més

Totes les notícies