S’obren les convocatòries anuals per a l’actualització d’elDirectori de la UAB

Convocatòries juny eldirectori

Ja estan obertes les convocatòries anuals per a l’actualització d’elDirectori, el registre del teixit associatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona.

31/05/2018

Avui, divendres 1 de juny, s’obren tres convocatòries que tenen com a destinatari el conjunt del teixit associatiu de la UAB. En primer lloc, l’actualització de dades dels col·lectius inscrits a elDirectori. Tots els col·lectius tenen el deure de mantenir actualitzades les seves dades any rere any per a seguir amb la seva inscripció a elDirectori durant el proper curs, aquells que no ho facin, passaran a considerar-se inactius. Aquest tràmit, alhora permet mantenir un registre fidel a la realitat del moviment associatiu de la universitat i que sigui mirall de la participació activa que es desenvolupa al Campus.

En segon lloc, també s’obre el termini per a respondre el Mapa de Participació, enquesta que es realitza entre els col·lectius inscrits a elDirectori, per a conèixer les característiques del teixit associatiu de la UAB (la seva composició, les facultats on són més actius, etc.) i posar en valor la tasca dels col·lectius de la universitat.

Finalment, els col·lectius que vulguin utilitzar les taquilles de l’Hotel d’Entitats durant el curs 2018/2019, hauran de sol·licitar el seu ús, tant els que la tenen actualment cedida com els que la volen utilitzar per primer cop. El termini de les tres convocatòries finalitza el 30 de juny.
 
Última assemblea d’elDirectori

El passat dijous 24 de maig es va realitzar l’última assemblea mensual d’elDirectori abans de finalitzar el curs 2017-2018. L’acte va tenir lloc a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats de 13.00 h a 14.00 h i es van tractar tres temes principals: les últimes activitats del Centre Recursos, entre elles, l’exposició de la impressora 3D cedida per Acadèmia d’Humans i la celebració del dia de l’Orgull Friki; les convocatòries de juny per als col·lectius i, finalment, el procés d’eleccions a la Coordinadora d’elDirectori, que tindrà lloc entre el 10 de setembre i l’1 d’octubre de 2018.

En primer lloc, al llarg de l’any, des de la Unitat de Dinamització Comunitària s’ha animat als col·lectius a proposar i a realitzar activitats al Centre de Recursos per a Col·lectius amb l’objectiu de donar-se a conèixer i fomentar la participació de la comunitat universitària. Són els propis col·lectius els que prenen la iniciativa sobre la temàtica de l’activitat i, després, Dinamització dóna suport a la seva materialització. L’objectiu era que apareguessin activitats cada mes i aquest any ha estat un èxit.

Pel que fa al darrer punt de l’ordre del dia, a partir del curs vinent, mantenint l’assemblea com a òrgan sobirà, el teixit associatiu de la UAB s’organitzarà mitjançant una coordinadora de col·lectius. Aquesta estarà formada per cinc persones escollides per votació que representaran el teixit associatiu en diversos espais: dues a la comissió d’avaluació d’ajuts, una com a representant al CEUAB i a la Comissió d’Alumnat i Ocupabilitat, i dues persones encarregades de coordinar el conjunt de l’assemblea amb la Unitat de Dinamització Comunitària (establir l’ordre del dia i dates per les assembles).

 

Notícies relacionades

projectedonesvalentes

Com informar sobre agressions sexuals?

El treball de recerca "Dones valentes", dut a terme durant dos anys per Isabel Muntané, periodista i codirectora del Màster Gènere i Comunicació de la UAB, i Violeta García, psicòloga de l’Associació d’Atenció a Dones Agredides Sexualment (AADAS), ha culminat en les primeres "Recomanacions per informar sobre les agressions sexuals". Llegir més

Totes les notícies