Noves activitats artístiques amb reconeixement de crèdits ECTS

El segon semestre Cultura en Viu ofereix noves places als tallers de Percussió Corporal, Iniciació a la Interpretació Teatral en Anglès i Tècnica de Veu. També continuen obertes les del Cor i l’Orquestra. Tots ells es poden convalidar per 1 crèdit, excepte les dues últimes, que es poden convalidar per 5 crèdits per curs o 2’5 crèdits per semestre i 6 crèdits anuals o 3 crèdits semestrals respectivament.

16/01/2018

El curs de Percussió Corporal, a càrrec de la professora Anna Llombart, està encarat a treballar les eines bàsiques per donar a conèixer les possibilitats rítmiques del cos. Se’l tracta com un instrument, es desenvolupa el sentit del ritme i l’individu es coordina dins el context grupal. Partint d’aquesta base es creen estructures rítmiques improvisades.

La Iniciació a la interpretació teatral en anglès és una activitat dirigida a aquells que es vulguin endinsar en el món del teatre. Els participants entraran en contacte amb l’ampli ventall de possibilitats que ofereix a partir del cos i la veu. Les classes es desenvoluparan íntegrament en anglès, de manera que representen una oportunitat única pels alumnes que vulguin millorar el seu coneixement d’aquesta llengua. Harris Gordon, actor i director canadenc, guiarà l’alumnat en tot moment i ajudarà a desenvolupar les habilitats expressives de cadascú.

El curs de Tècnica de Veu, impartit per Raúl Jorquera, està encarat a dotar els participants de coneixements teòrics i pràctics que els permetran cuidar i potenciar la seva veu, tant en l’àmbit musical com el quotidià. Es treballaran els aspectes fonamentals dels principis de la producció vocal, així com la sensibilització del cos i tècnica respiratòria. Es buscarà una emissió natural i lliure, una dicció clara i natural i una disciplina de treball que permeti desenvolupar la veu a partir dels recursos d’un mateix. Totes aquestes activitats es  poden convalidar per 1 crèdit ECTS.

També segueixen obertes les places del Cor i l’Orquestra de la UAB. El Cor, dirigit per Poire Vallvé, treballa un repertori molt variat que engloba des de la música del Renaixement fins a estils contemporanis. Al llarg del curs es realitzen diverses actuacions tant a dins com a fora de la Universitat, i es participa de trobades amb altres cors universitaris. L’Orquestra de la UAB és una formació dirigida per Jesús Badia. Està integrada per músics que ja tenen un nivell mitjà assolit i que busquen un espai de continuïtat musical on puguin seguir compaginant la música i els estudis universitaris amb rigor i d’una manera amena. El repertori que es treballa és musicalment flexible i divers. El Cor es pot convalidar per 5 crèdits ECTS anuals o 2’5 crèdits ECTS semestrals, i l’Orquestra per 6 crèdits ECTS  anuals o 3 semestrals. 


Cultura en Viu
Edifici L'Àgora (Plaça Cívica)
Telèfon: 93 581 10 21
cultura.enviu@uab.cat
www.uab.cat/cultura

 

 

Notícies relacionades

Una cançó per als 50 anys de la UAB

Els 50 anys de la UAB -que se celebren aquest curs- tenen una melodia pròpia: per commemorar l'efemèride Poire Vallvé i Rafael Simó han creat la peça musical "Universitas" amb una voluntat de celebració, d’agraïment al passat de l'Autònoma i d’aposta pel coneixement.
Llegir més

Totes les notícies