Nou Postgrau en Anàlisi del Capitalisme i Polítiques Transformadores

Fires UAB

La Diplomatura de Postgrau en Anàlisi del Capitalisme i Polítiques Transformadores que ofereixen conjuntament la UAB i la UB començarà la seva primera edició l'1 d'octubre de 2018.

07/06/2018

En el curs acadèmic 2018 – 2019 començarà la primera edició de la Diplomatura de Postgrau en Anàlisi del Capitalisme i Polítiques Transformadores. Aquest programa té com a objectius el tractament dels fonaments de la llibertat republicana, del socialisme, de l'ecologisme, del feminisme i d'algunes teories de la justícia i del comú. També és objecte d'estudi d'aquest postgrau, l'anàlisi de les característiques del capitalisme dels segles XX i XXI, dels treballs (remunerat, domèstic i voluntari) i del sindicalisme.

El tractament analític d'algunes polítiques socials tradicionals pròpies de l'Estat de Benestar així com d'altres més recents que estan essent objecte de molt interès acadèmic i social com la renda bàsica incondicional, són apartats també destacats del postgrau.

En aquesta  diplomatura impartiran classes més de mig centenar de professors i professores de reconegut prestigi acadèmic d’universitats europees i americanes, així com també persones rellevants del món polític actual. Està coordinat pels professors Enric Prat (UAB) i Daniel Raventós (UB).

El període de matriculació finalitza el 30 de setembre de 2018. Cal destacar que els estudiants que vulguin inscriure's en aquest Programa poden optar a beques o ajuts a l'estudi d'algun dels centres col·laboradors.

Trobareu més informació a la pàgina oficial del Postgrau en Anàlisi del Capitalisme i Polítiques Transformadores.

 

Notícies relacionades

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2017-2018

Màsters i postgraus UAB 2018-2019: admissió oberta!

En el web UAB pots consultar l'oferta completa tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre. Diversos programes ja han tancat l’admissió, però encara en trobaràs molts amb la preinscripció oberta. Places limitades!

Llegir més

Totes les notícies