La UAB visita Colòmbia i Equador

Un equip de la UAB serà present a la fira FIEP 2017 a Colòmbia i Equador per apropar l'oferta de màsters, postgraus i doctorats de la Universitat als estudiants d'Amèrica Llatina interessats en ampliar els seus estudis a Europa.

 

18/10/2017

A l’octubre la Universitat Autònoma de Barcelona visitarà dos països americans per a assistir a la fira FIEP, Feria Internacional de Estudios de Postgrado. La fira es celebra a Colòmbia el 24 d'octubre i a dues ciutats d’Equador els 25 i 26 d’octubre.

L’equip enviat per la UAB tindrà l'oportunitat d'atendre personalment els estudiants interessats en accedir als nostres programes formatius de postgrau: màsters oficials, màsters i postgraus propis, doctorats i cursos d'especialització, reconeguts internacionalment per la qualitat de la docència, l'orientació a les necessitats del sector professional i l'excel·lència en la recerca.

L'entrada a FIEP és gratuïta però l'aforament dels salons és limitat. Per a poder accedir amb seguretat pots registrar-te a través del web de FIEP 2017.

La fira tindrà lloc els següents dies i horaris:

  • A Colòmbia, el 24 d’octubre
    • Bogotà, el 24 d’octubre, de 16:30 a 20:00 h., al Hotel JW Marriott Bogotá.
  • A Equador, els dies 25 i 26 d’octubre
    • Guayaquil, el 25 d’octubre, de 16:30 a 20:00 h., al Hotel Sheraton Guayaquil.
    • Quito, el 26 d’octubre, de 16:30 a 20:00 h., al Hotel Hilton Colón Quito.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies