La UAB lliura el 14è premi Argó per a treballs d'estudiants de CFGS

Programa Argó

Un any més, la UAB distingirà treballs realitzats per estudiants de cicles formatius de grau superior amb el premi Argó, que atorga l'Institut de Ciències de l'Educació i que arriba a la catorzena edició. L'acte de lliurament tindrà lloc el 19 d'octubre, al Rectorat.

18/10/2017

El 19 d'octubre, a les 17,30 h, la sala de juntes del Rectorat acollirà l'acte de lliurament del 14è premi Argó per a treballs realitzats per estudiants de cicles formatius de grau superior. Aquests premis s'emmarquen dins del Programa Argó, iniciativa de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB, i distingeixen els millors treballs de recerca realitzats per alumnes de batxillerat i de CFGS que s'estan preparant per entrar a la universitat.

A l'acte, hi intervindran Josep Ros, vicerector de Programació Acadèmica i Qualitat; Anna Cros, directora de l'ICE; Tirso Gracia, membre del Consell Social de la UAB en representació del Parlament; i Jordi Barbé i Marta Simón, president i secretària, respectivament, del jurat del premi Argó.

A més de la concessió de premis, el programa Argó ofereix assessorament i suport als estudiants i concedeix també actualització de coneixements per al professorat i la possibilitat de saber quins són els projectes i les recerques que es fan a la UAB, així com conèixer els seus centres d'estudi.

Més informació: Programa Argó

 

Notícies relacionades

Totes les notícies