La UAB coorganitza el 37è congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia

Investigadors

El proper congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia tindrà lloc a Barcelona i la UAB participarà a l'organització de la trobada, juntament amb la UB i la UPF. Es desenvoluparà del 18 al 21 de juny i servirà per presentar i debatre els darrers avenços en aquest camp.

24/03/2017

La UAB organitzarà, juntament amb la UB i la UPF, el 37è congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia, que tindrà lloc del 18 al 21 de juny, a l'Hotel Alimara de Barcelona. A la trobada, seran exposats i debatuts els darrers avenços científics en el camp de la farmacologia, una disciplina cada cop més interdisciplinària on es fa necessari conèixer les tècniques més novedoses i compartir els resultats assolits.

Al congrés, que comptarà amb la British Pharmacology Society com a societat científica convidada, especialistes d'arreu del món exposaran i debatran els seus treballs recents. A les sessions plenàries, intervindran Rafael Maldonado (UPF), Paul Insel (Universitat de Califòrnia), Antonio Ferrer-Montiel (Universidad Miguel Hernández) Mabel Loza (Universidad de Santiago de Compostela), Manel Esteller (IDIBELL) i Agneta Nordberg (Karolinska Institute). Als simposis, participaran Sílvia Sánchez i Salvador Cañigueral (UB), Leonardo Pardo i Magí Farré (UAB), i Olga Valverde i Josep-Eladi Baños (UPF).

El programa inclourà també presentacions orals i exposició de pòsters. El congrés donarà més protagonisme a nous investigadors i els oferirà la possibilitat de contactar amb diferents experts, la recerca dels quals està enfocada cap a la interrelació entre la biologia molecular i la farmacologia clínica.

La Societat Espanyola de Farmacologia, fundada el 1972, aplega els farmacòlegs espanyols amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi científic a través d'iniciatives com aquest congrés, a més d'estimular la recerca en aquest camp mitjançant ajuts i distincions. Es relaciona amb altres societats anàlogues a través de l'Associació Internacional de Farmacologia (IUPHAR) i l'Associació Europea de Farmacologia (EPHAR).

Més informació: 37è Congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia

 

Notícies relacionades

Totes les notícies