La UAB coorganitza el 37è congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia

Investigadors

El proper congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia tindrà lloc a Barcelona i la UAB participarà a l'organització de la trobada, juntament amb la UB i la UPF. Es desenvoluparà del 18 al 21 de juny i servirà per presentar i debatre els darrers avenços en aquest camp.

24/03/2017

La UAB organitzarà, juntament amb la UB i la UPF, el 37è congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia, que tindrà lloc del 18 al 21 de juny, a l'Hotel Alimara de Barcelona. A la trobada, seran exposats i debatuts els darrers avenços científics en el camp de la farmacologia, una disciplina cada cop més interdisciplinària on es fa necessari conèixer les tècniques més novedoses i compartir els resultats assolits.

Al congrés, que comptarà amb la British Pharmacology Society com a societat científica convidada, especialistes d'arreu del món exposaran i debatran els seus treballs recents. A les sessions plenàries, intervindran Rafael Maldonado (UPF), Paul Insel (Universitat de Califòrnia), Antonio Ferrer-Montiel (Universidad Miguel Hernández) Mabel Loza (Universidad de Santiago de Compostela), Manel Esteller (IDIBELL) i Agneta Nordberg (Karolinska Institute). Als simposis, participaran Sílvia Sánchez i Salvador Cañigueral (UB), Leonardo Pardo i Magí Farré (UAB), i Olga Valverde i Josep-Eladi Baños (UPF).

El programa inclourà també presentacions orals i exposició de pòsters. El congrés donarà més protagonisme a nous investigadors i els oferirà la possibilitat de contactar amb diferents experts, la recerca dels quals està enfocada cap a la interrelació entre la biologia molecular i la farmacologia clínica.

La Societat Espanyola de Farmacologia, fundada el 1972, aplega els farmacòlegs espanyols amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi científic a través d'iniciatives com aquest congrés, a més d'estimular la recerca en aquest camp mitjançant ajuts i distincions. Es relaciona amb altres societats anàlogues a través de l'Associació Internacional de Farmacologia (IUPHAR) i l'Associació Europea de Farmacologia (EPHAR).

Més informació: 37è Congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia

 

Notícies relacionades

Del 6 al 9 de novembre s'estrenen els "UABGames"

En el marc del 50 Aniversari de la UAB i durant la setmana de la Festa Major, del 6 al 9 de novembre, l'Autònoma celebrarà la I edició dels UABGames, unes jornades esportives transversals, inclusives i solidàries per a tota la comunitat UAB. Fins el 23 d'octubre són obertes les inscripcions. Llegir més

"Masterclass" sobre
La Marató de TV3

El proper dimecres, 25 d'octubre, s'inicia la primera de les masterclass sobre La Marató de TV3 que tindran lloc aquest curs a la UAB. Es farà a la Facultat de Biociències i abordarà aspectes relacionats amb la recerca, amb la presència d'experts, investigadors i testimonis. És oberta a tota la comunitat.

Llegir més

Totes les notícies