Èxit de la UAB als salons de l'Ensenyament i Futura

UAB Saló de l'Ensenyament

La UAB va presentar els seus graus i postgraus durant la Setmana de la Formació organitzada recentment a Barcelona. Un any més, els visitants van conèixer l’oferta acadèmica de la mà del professorat i de l'alumnat de la Universitat, que hi van jugar un paper clau per a l’èxit de participació en ambdós salons.

29/03/2017

Els visitants dels espais de la UAB als salons de l’Ensenyament i Futura van rebre una atenció personalitzada per part de professors i d’estudiants de les disciplines objecte del seu interès. En total hi van participar 170 professors i professores i 35 estudiants -UABers- de tots els àmbits de coneixement, que van contribuir substancialment als bons resultats obtinguts un any més per la Universitat.

Entre les novetats de l'oferta acadèmica que s’hi va presentar, van destacar el nou Grau de Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles -Smart Cities- i les dobles titulacions de Biologia, Microbiologia i Química amb la Thompson Rivers University (TRU), de Canadà.

La Universitat també va presentar canvis a nivell d’imatge corporativa, amb un nou eslògan TRIA FUTUR, TRIA UAB, i estands renovats amb un disseny més obert de l'espai, una nova distribució per facultats i nous equipaments informàtics.

La propera gran trobada de la UAB amb els futurs estudiants i les seves famílies serà el Dia de la Família. Dos jornades, els dissabtes 6 i 13 de maig (de 9,30 a les 14 h), en què la Universitat els donarà a conèixer el campus i els seus estudis i serveis.

Galeria fotogràfica de l’edició 2017 dels salons de l’Ensenyament i de Futura

La UAB als salons, vist al Twitter

 

Notícies relacionades

Totes les notícies