Jornada sobre fertilitat, infertilitat i reproducció assistida

La investigació translacional que generen aquests temes i els aspectes ètics que comporten centraran una jorada el proper 24 d’abril, a les 15.30h, a la sala d’actes de les Facultats de Ciències i Biociències.

21/04/2017

El proper dilluns, 24 d’abril, la sala d’actes de les Facultats de Ciències i de Biociències de la UAB acollirà, a les 15.30h, la jornada “Fertiliy on Tour”. Es tracta d’una jornada que posarà el focus en la fertilitat, la infertilitat, la reproducció assistida, la investigació translacional que generen aquests temes, així com els aspectes ètics que comporten.
 
La jornada té el suport de ESHRE (European Society for Human Reproduction and Embryology), la societat científica líder en medicina de la reproducció a Europa, en el marc del seu projecte pilot de conscienciació i informació "Fertility on Tour", i està adreçada especialment a estudiants de grau i de postgrau a l'àrea STEM (science, technology, engineering and medicine), tot i que està oberta a tot el públic interessat.
 
La jornada tindrà una durada de 3h, aproximadament, amb un coffee break enmig durant la qual els ponents estaran a disposició dels assistents per dinamitzar la discussió. Els interessats es poden inscriure al correu electrònic fertility.tour@uab.cat

Programa:

15:30-15:45          Benvinguda/introducció (UAB i ESHRE)
15:45-16:15          La història de la reproducció assistida. (Dra. Anna Veiga, Salut de la Mujer- Dexeus) 
16:15-16:45          Mites sobre fertilitat (Dra. Rita Vassena, Grupo EUGIN Barcelona)
16:45-17:15          Pausa cafè
17:15-17:45          Quines tècniques es fan a l’actualitat? (Prof. Francesca Vidal, UAB)
17:45-18:15          Bioètica i reproducció assistida (Prof. Josep Santaló, UAB)

 

Notícies relacionades

Alumni UAB enceta una nova etapa

La UAB va aprovar fa uns mesos la constitució de la Fundació Alumni UAB per endegar una nova etapa -que coincideix amb la recent incorporació de la seva nova directora, Eva Miquel- i donar continuïtat a la tasca realitzada pel programa Alumni. Llegir més

Totes les notícies