Francesc Cayuela, nou president de l'Associació d'Amics de la UAB

Francesc Cayuela

L'Associació d'Amics de la UAB ha escollit Franscesc Cayuela com a nou president en substitució d'Albert Sòria, que ha presidit l'Associació durant el període 2014-2018. Cayuela ha destacat en l'àmbit de la sensibilització sobre la problemàtica de les malalties rares.

20/06/2018

L'Associació d'Amics de la UAB ha escollit una nova junta executiva que està presidida per Francesc Cayuela. La seva candidatura, l'única presentada, va ser escollida unànimement a l'assemblea extraordinària que va tenir lloc el 18 de juny passat. Cayuela agafa el relleu d'Albert Sòria, que ha presidit l'Associació des del 2014 fins ara.

Cayuela forma part de la junta executiva de l'Associació des del 2009. Ha estat membre de l'Asociación Española de Enfermos de Glucogenosis (AEEG), de la Federación Española de Enfermedades Raras i del comitè organitzador dels actes del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. El 2013, va dirigir el IV Congrés Internacional de Glucogenosi.

Completen la nova junta executiva Montserrat Roca (secretària), Lluís Brunet (tresorer), Joan Botella (relacions institucionals) i els vocals Lluís Bogunyà, Emanuela Carmenati, Rosa Carrió, Emili Ferrer, Pilar Figueras, Antonio Franco, Montserrat Garcia-Caldés, Hortensia Iturriaga, Gabriel Izard, Joan Laporta, José M. Milá, Albert Sòria i Josep Maria Vallès.

Més informació: Associació d'Amics de la UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies