En defensa de la democràcia

Després de les actuacions indiscriminades i violentes del dia 1 d'octubre arreu de Catalunya, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) vol manifestar de nou, de forma clara i contundent, que la democràcia només es pot construir a les urnes.

02/10/2017

La setmana passada, les universitats públiques catalanes, davant les detencions de càrrecs i personal de la Generalitat i ens públics i davant la intervenció dels comptes bancaris de les universitats i els centres de recerca reivindicàvem el diàleg com l’única via possible per l’enteniment en democràcia i denunciàvem l’arbitrarietat repressiva de les accions empreses pel govern de l’Estat espanyol.

Avui, després de les actuacions indiscriminades i violentes d’ahir arreu de Catalunya volem manifestar de nou, de forma clara i contundent, que la democràcia només es pot construir a les urnes.

Fem una crida a tota la comunitat universitària a mantenir la calma i a comportar-se com fins ara de forma pacífica i respectuosa amb totes les opinions i opcions polítiques davant el procés polític que es viu a Catalunya. Des de les universitats renovem el nostre compromís radical en defensa del diàleg i de la negociació, en defensa de les llibertats individuals i col·lectives i, en definitiva, en defensa de la democràcia.

Així mateix, les universitats públiques catalanes ens adherim a l’aturada general convocada per demà dimarts dia 3 d’octubre.

Barcelona, 2 d’octubre de 2017

 

Notícies relacionades

Eleccions a la Junta de PAS Funcionari

Des del 20 d'abril està disponible per a la seva consulta, el cens electoral provisional del personal funcionari que el proper dia 7 de juny escollirà les 21 persones que formaran la Junta de PAS de la UAB, pel sistema de votació electrònica. Llegir més

Totes les notícies