El Generació d'Idees 2018, dedicat a la Salut Mental

L'objectiu del programa, que arriba a la VII edició, és que investigadors, empreses, entitats de l'àmbit de salut mental i administració pública generin projectes que donin solucions i arribin a la societat. El termini d'inscripcions romandrà obert fins el 20 d'abril.

12/02/2018

El Parc de Recerca UAB i la Comunitat de Recerca Estratègica (CORE) en Salut Mental llancen una nova edició del Programa de Generació d'Idees per donar suport al personal investigador del campus de la UAB a modelar les seves idees i generar solucions de mercat a partir de la seva recerca. Aquest any, el Programa vol fomentar projectes enfocats tant a millorar el diagnòstic, tractament i maneig dels trastorns mentals, com a la promoció del benestar emocional de diferents grups poblacionals.

El Programa de Generació d'Idees consisteix en una activitat formativa i pràctica, dirigida a investigadors, doctorands i estudiants de tot el campus de la UAB, per tal d'ajudar-los a generar idees i transformar-les en solucions que puguin arribar a la societat. La formació es focalitza en les tècniques de lean start up. És a dir, conèixer el  client -sigui administració, persona física o empresa-, identificar el problema que hi ha i desenvolupar el prototip o servei conjuntament amb el client.

Aquest any, el Programa començarà el mes d'abril i s'estructurarà en tres fases. La primera part consistirà en diferents sessions creatives per generar idees i donar-les-hi forma, a partir de tècniques de co-creació. En la segona, els participants rebran formació en aspectes clau com la propietat intel·lectual i la valorització, el model de negoci, el finançament i les tècniques de presentació. Per últim, es celebrarà un concurs on els participants presentaran el seu projecte davant d'experts en valorització d'idees de negoci. D'entre tots els participants, es concediran 3 premis.

Les inscripcions romandran obertes fins el 20 d'abril. S'hi poden apuntar investigadors, doctorands i estudiants del campus UAB amb grup o individualment, tant si tenen un projecte com si no.

Més informació: Web del Programa de Generació d'Idees

 

Notícies relacionades

Dani Jiménez, cofundador de Waynabox, comparteix la seva experiència emprenedora

Graduat en Enginyeria Informàtica a la UAB, Dani Jiménez impartirà un taller el proper 22 de març, dijous, a les 13.00 a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica, sobre la seva experiència d'emprenedor creant Waynabox, empresa que ha cofundat, que ha estat distingida com la Millor Startup de Turisme, i que ja compta amb més de 60.000 clients i un equip de més de 30 persones. Llegir més

La UAB, present al "Youth Mobile Festival Barcelona" (YOMO)

La UAB serà present al YoMo 2018 (The Youth Mobile Festival), del 27 de febrer al 2 de març, un esdeveniment adreçat als joves d'entre 10 i 16 anys que es fa a La Farga de L'Hospitalet com una part del GSMA Mobile World Congress. L'Escola d'Enginyeria oferirà tallers de tecnologia i demostracions de robòtica en el seu espai. També hi seran presents instituts de recerca que tenen la seva seu al campus de Bellaterra. Llegir més

Totes les notícies