10 preguntes i respostes per escollir el teu màster o postgrau

La UAB publica la guia 10 Preguntes per Escollir un Màster o Postgrau per tal d’ajudar-te a triar el màster o postgrau que significarà el proper i crucial pas en la teva carrera acadèmica i professional.

22/03/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona és una universitat pública i líder als rànquings internacionals que t’ofereix 300 programes entre màsters oficials i màsters i postgraus propis, i prop de 400 cursos d’especialització, en la majoria d’àmbits de coneixement.

Amb una oferta tan àmplia i variada, l’elecció del màster o postgrau pot resultar realment complicada. Per tal de posar-t’ho una mica més fàcil, la UAB publica la guia 10 Preguntes per Escollir un Màster o Postgrau, en la qual trobaràs les preguntes però, sobre tot, les respostes als 10 dubtes que et pots plantejar per escollir el teu màster o postgrau UAB:

Què puc aconseguir amb un màster o un postgrau?

Com sé si estic escollint el màster o postgrau adequat?

Quines diferències hi ha entre un màster i un postgrau?

I entre un màster oficial i un màster propi?

De què tracta el màster o postgrau? A qui va dirigit?

Quin professorat l’imparteix?

De quina universitat és? Quin títol obtindré?

Té pràctiques? Com són i on es fan? Com m’ajudaran amb els meus objectius professionals?

Quines beques i ajudes tenen els màsters i postgraus?

És suficient per a mi un màster o un postgrau?

Descobreix les respostes amb un sol clic per descarregar la guia 10 Preguntes per Escollir un Màster o Postgrau de la UAB i dóna el següent pas cap al teu futur!
 
Més informació sobre els màsters i postgraus de la UAB:
Màsters Oficials
Màsters Propis i Postgraus
Cursos d’Especialització

 

Notícies relacionades

La UAB visita Colòmbia i Equador

Un equip de la UAB serà present a la fira FIEP 2017 a Colòmbia i Equador per apropar l'oferta de màsters, postgraus i doctorats de la Universitat als estudiants d'Amèrica Llatina interessats en ampliar els seus estudis a Europa.

 

Llegir més

Del 6 al 9 de novembre s'estrenen els "UABGames"

En el marc del 50 Aniversari de la UAB i durant la setmana de la Festa Major, del 6 al 9 de novembre, l'Autònoma celebrarà la I edició dels UABGames, unes jornades esportives transversals, inclusives i solidàries per a tota la comunitat UAB. Fins el 23 d'octubre són obertes les inscripcions. Llegir més

Totes les notícies