10 preguntes i respostes per escollir el teu màster o postgrau

10 preguntes i 10 solucions

La UAB publica la guia 10 Preguntes per Escollir un Màster o Postgrau per tal d’ajudar-te a triar el màster o postgrau que significarà el proper i crucial pas en la teva carrera acadèmica i professional.

22/03/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona és una universitat pública i líder als rànquings internacionals que t’ofereix 300 programes entre màsters oficials i màsters i postgraus propis, i prop de 400 cursos d’especialització, en la majoria d’àmbits de coneixement.

Amb una oferta tan àmplia i variada, l’elecció del màster o postgrau pot resultar realment complicada. Per tal de posar-t’ho una mica més fàcil, la UAB publica la guia 10 Preguntes per Escollir un Màster o Postgrau, en la qual trobaràs les preguntes però, sobre tot, les respostes als 10 dubtes que et pots plantejar per escollir el teu màster o postgrau UAB:

Què puc aconseguir amb un màster o un postgrau?

Com sé si estic escollint el màster o postgrau adequat?

Quines diferències hi ha entre un màster i un postgrau?

I entre un màster oficial i un màster propi?

De què tracta el màster o postgrau? A qui va dirigit?

Quin professorat l’imparteix?

De quina universitat és? Quin títol obtindré?

Té pràctiques? Com són i on es fan? Com m’ajudaran amb els meus objectius professionals?

Quines beques i ajudes tenen els màsters i postgraus?

És suficient per a mi un màster o un postgrau?

Descobreix les respostes amb un sol clic per descarregar la guia 10 Preguntes per Escollir un Màster o Postgrau de la UAB i dóna el següent pas cap al teu futur!
 
Més informació sobre els màsters i postgraus de la UAB:
Màsters Oficials
Màsters Propis i Postgraus
Cursos d’Especialització

 

Notícies relacionades

PostCroma2016

Els 210 infants del programa Croma visiten el campus

El programa CROMA 2.0, que coordina la Fundació Autònoma Solidaria (FAS) de la UAB,  portarà el dimarts, 22 de maig, 210 nens i nenes al campus per conèixer la universitat i apropar-se als equips de recerca que han participat dels projectes que han fet pels infants durant aquest curs. Llegir més

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2017-2018

Màsters i postgraus UAB 2018-2019: admissió oberta!

En el web UAB pots consultar l'oferta completa tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre. Diversos programes ja han tancat l’admissió, però encara en trobaràs molts amb la preinscripció oberta. Places limitades!

Llegir més

Totes les notícies