La Jobs Week apropa els estudiants d'Economia i Empresa al món laboral

Facultat d'Economia i Empresa

Un any més, els estudiants d'últims cursos de grau i de màster de la Facultat d'Economia i Empresa tenen l'oportunitat de rebre orientació per a la seva incorporació al mercat laboral gràcies a la Jobs Week, que es desenvoluparà als campus de Bellaterra i de Sabadell.

12/02/2018

La Facultat d'Economia i Empresa de la UAB organitza als campus de Bellaterra i Sabadell "The Jobs Week 2018". Hi haurà uns tallers formatius els dies 21 i 22 de febrer i trobades amb institucions i empreses el 28 de febrer i l'1 de març. L'objectiu d'aquestes jornades és donar eines per a la inserció laboral als estudiants dels últims cursos de grau i de màster i acostar-los a les empreses i institucions perquè en puguin prendre contacte en el moment de les seves trajectòries en què estan a punt d'incorporar-se al món laboral.

D'una banda, els dies 21 i 22 de febrer, el Servei d'Ocupabilitat de la UAB impartirà els tallers formatius, que ajudaran els alumnes a preparar-se en la confecció de currículums i en la realització d'entrevistes. Els horaris seran de 10 a 11,30 h i de 16,30 a 18 h al campus de Bellaterra (sala d'actes de la Facultat), i de 10 a 11,30 h (aula 21) i de 17 a 18,30 h al campus de Sabadell (aula 22).

En segon lloc, els dies 28 de febrer i 1 de març, de 12,30 a 14,30 h, hi haurà la presentació de les empreses i institucions que participen enguany a la Jobs Week: Seat, Wolkswagen, Viena, Barcelona Activa, Badi i Som Energia, a més de les consultores i auditores Deloitte, Ernst & Young, KPMG, Everis, Accenture i PWC. Es desenvoluparà simultàniament a la sala d'actes de la Facultat, al campus de Bellaterra, i l'aula 21 al campus de Sabadell.

Com que l'aforament és limitat, és necessari fer inscripció prèvia a través del següent enllaç. El procés d’inscripció finalitza el 19 de febrer.

Més informació: The Jobs Week 2018

 

Notícies relacionades

L'economia social i solidària arriba a la UAB

La UAB inaugura el dimecres, 21 de febrer, la primera edició del Postgrau d'Economia Social i Solidària amb una lliçó inaugural sobre les incubadores socials universitàries. El postgrau ofereix formació sobre com transformar el model actual de desenvolupament socioeconòmic, a partir de la participació de l'àmbit universitari (UAB), l'administració local (Ajuntament de Sabadell) i el teixit associatiu (Teler cooperatiu/ Ateneu Cooperatiu del Vallès). Llegir més

Totes les notícies