Viu a la UAB

Actualitat del Consell Social

La UAB i el Barça creen un màster en gestió de la comunicació i patrocini

La UAB i el F.C. Barcelona han signat un conveni per a la creació del Màster de Gestió de la Comunicació i de Patrocinis a les Organitzacions Esportives, que s'enmarca dins de l'Sport Communication Lab, una iniciativa que impulsen les dues entitats, i que serà gestionat pel Centre d'Estudis Olímpics i de l'Esport i pel Barça Innovation Hub.

+

Ple del Consell Social de la UAB del 20 desembre del 2017

El Consell Social de la UAB valida que els estudiants de graus de 180 crèdits paguin 60 crèdits dels màsters a preu de grau

El Consell Social de la UAB ha aprovat l’acord del Consell de Govern segons el qual qualsevol estudiant que hagi finalitzat un grau de 180 crèdits a l’Autònoma hi podrà cursar, a preu de grau, 60 crèdits d’un màster en els cinc anys següents a la seva graduació. Aquesta és una de les decisions preses en la sessió plenària de l’òrgan col·legiat de participació de la societat en l’Autònoma celebrada el 20 de desembre sota la presidència de Gabriel Masfurroll.

+

Logotip del Consell Social de la UAB

La Comissió Econòmica del Consell Social de la UAB aprova que la universitat participi en l’Institut d’Economia de Barcelona

La Comissió Econòmica del Consell Social de l’Autònoma ha aprovat que la universitat participi en l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB). El centre de recerca pretén “fomentar i divulgar la investigació en economia, així com contribuir al debat i a les preses de les decisions de política econòmica”. Aquest és un dels acords de la reunió de la Comissió de l’òrgan col·legiat que ha tingut lloc el 20 de desembre amb la presidència de Tania Nadal, vicepresidenta del Consell.

+

Galeria